Merhaba arkadaşlar,

Bulamadığınız Android Tv Box romlarını buradan yorum olarak isteyebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Her markanın bir çok romu var fakat önemli olan sizin cihazınıza uygun olanı bulabilmek. Bunun için istek yaparken wifi modülünüzü, hafıza bilgisini, ram bilgisini ve cihazınızın modelini yazmanız lazım. Wifi modülüne bakmak için cihazınızı açacaksınız ve aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir görüntü ile karşılaşacaksınız.

Wifi modülü genellikle sağda ufak olan çip oluyor ve genelde RTL ile başlıyor. Bu gerçekten çok önemli bu bilgi olmadan yükleyeceğiniz romun çalışıp çalışmaması tamamen şansa kalmış oluyor.

Çöp haline gelen Android Tv Box yoktur. Hepsi bir şekilde kurtarılır. Bu zamana kadar bana gönderilen hiç bir cihazı yapamadan göndermedim. Sadece biraz araştırma gerekiyor. Ondan sonrası oldukça basit.

Android Tv Box alırken en çok dikkat etmeniz gereken özellik romu olmalı. Eğer kullanışlı bir arayüz olmayan cihaz alırsanız bunu daha iyi yapmak için rom aramaya başlarsınız. Bu yüzden cihaz almadan önce mutlaka inceleme videolarını izleyip arayüzlerine bakın. Mesela Z28 arayüzü berbat, H96pro plus arayüzü mükemmel. Önemli olan size kullanım kolaylığı sağlaması.

Ayrıca detaylı bilgi istediğiniz Tv Box ile ilgili de yorum yazabilirsiniz.

Aşağıdaki yazılarımda rom nasıl yüklenir ve brick olan cihaz nasıl kurtarılır, bununla ilgili bilgiler bulabilirsiniz.

Brick Android Cihazları Kurtarma (TV BOX – Z28 – H96)

Z28 Android Tv Box Rom Yükleme

 

Z28 ROMLARI

http://androidboxturkiye.com/2018/12/25/z28-stock-rom-custom-rom-ekstra-bilgiler/

X96 ROMLARI

http://androidboxturkiye.com/2018/12/25/x96-stock-rom-custom-rom-ekstra-bilgiler/

KM9 ROMLARI

http://androidboxturkiye.com/2019/01/07/mecool-km9-stock-rom-custom-rom-twrp-ekstra-bilgiler/