IPTV uygulamaları markette bolca var. İnsanlar ilk defa kullanacaksa hangisini kullanmalıyım diye düşünüyor. Kafası karışıyor. Sizin için en iyi, en performanslı 5 iptv uygulamasını inceledim. Bu 5’inin de birbirine göre artıları ve eksileri var. Sizin işinize hangisi daha fazla yarıyorsa, hangisinin tasarımı hoşunuza gidiyorsa onu kullanabilirsiniz.

1- GSE SMART IPTV

İlk kurulumu biraz karışık olsa da aslında gayet kullanışlı bir uygulama. Donanım destekli yayın özelliği mevcut. Tek kötü yanı farklı cihazlara kurduğunuz zaman listeleri tekrar eklemeniz gerekiyor. Yedekle ve geri yükle özelliği olsa tadından yenmez. Bedava sürümünde ufak tefek reklamlar var. Pro sürümünü alarak reklamsız kullanabilirsiniz.

Uygulamanın kurulumunu daha önce anlatmıştım. Buradan kuruluma erişebilirsiniz. Ayrıca buradan indirebilirsiniz.

Kurulumu videodan da izleyebilirsiniz.

2- IPTV EXTREME

Uygulamanın pro, reklamsız sürümü 3.99 TL gibi bir fiyatta. Bir çok özelliği var. Mac, dosya ya da linkten liste yükleyebiliyorsunuz. Bitrate, fps gibi değerleri gösterme özelliği mevcut. Eğer iptv sağlayıcınız destekliyorsa vod kısmında filmlerde ve dizilerde kaldığınız yerden devam etme özelliği mevcut.

En güzel özellik ise yedekleme ve geri yükleme özelliği. Bu özellik sayesinde aldığınız yedek ile iptv extreme yüklediğiniz her cihaza ayarlarınızı ve listelerinizi kolayca alabileceksiniz. Videolu anlatımdan nasıl yapıldığını görebilirsiniz.

One Click Play özelliğini de aktif etmeyi unutmayın. Yoksa her kanala tıkladığınızda karşınıza menü çıkar. Hızlı kullanım için bu özelliği aktif edin.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Kurulumu videodan izleyebilirsiniz.

3-PERFECT PLAYER

Link veya dosya şeklinde listenizi yükleyebiliyorsunuz. Kullanımı basit ve görüntü kalitesi çok iyi.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

4-LXTREAM

Lxtream gördüğüm en sade ve en kullanışlı uygulamalardan bir tanesi. Çok başarılı. Arayüzü oldukça güzel.  Kullanıcı adı, şifre ve url ile giriş yapıyorsunuz. Çoklu liste desteği yok.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

5-XCIPTV

pg ve media içerik desteği gerçekten çok güzel. Vodların bilgilerini IMDB’den alıp size gösteriyor. Yani sizin yayıncınız film isimlerini düzgün bir şekilde girerse uygulama bilgileri otomatik olarak IMDB’den alıyor. Yapımcı oldukça özenmiş ve geliştirmeye devam edeceğini belirtmiş.

İncelememize buradan ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.