Son zamanlarda Lxtream player bir hayli popüler oldu. Söyleye söyleye, özendire özendire herkese Lxtream player’ı tavsiye ettik. Gerçekten başarılı bir uygulama fakat bu iptv uygulaması çok farklı. Tasarım açısından gerçekten özenilmiş bir çalışma. Performans yönünden de bir hayli güzel.

Eksikleri var mı? Elbette var. Ama zamanla daha da geliştirileceğini düşünüyorum. Lxtream bir kenarda dururken, bunu kullanmaya başlayabilirsiniz. Peki bu programın en güzel özelliği nedir? Epg ve media içerik desteği gerçekten çok güzel. Vodların bilgilerini IMDB’den alıp size gösteriyor. Yani sizin yayıncınız film isimlerini düzgün bir şekilde girerse uygulama bilgileri otomatik olarak IMDB’den alıyor. Yapımcı oldukça özenmiş ve geliştirmeye devam edeceğini belirtmiş.

Uygulama, kanallar için ExoPlayer kullanıyor. Ben eksi bir yanını görmedim. Kullanımı oldukça basit. Özellikle fire tvde en rahat kullanılan uygulama diyebilirim. Çoklu hesaba izin veriyor. Lxtream gibi tek hesap kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu hesaplar arasında geçiş yapmak da oldukça basit.

Uygulama ile ilgili aklınıza takılan bir durum olursa yorum kısmından sorabilirsiniz.

Uygulamanın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.