Dreamstar’ın alınabilecek tüm uydu cihazlarını sizler için inceledim. Hepsinin kendine göre artı ve eskileri var. Ama fiyat performans ürünü oldukları bir gerçek. Özellikle android istemeyen bana sadece uydu ve internet tv olsa yeter diyenler için fazlasıyla yetecek cihazlar. Cihazlar fiyat arttıkça daha fazla özelliğe ve daha iyi özelliklere sahip oluyor.

Bizler için ne kadar basit kalsa da yaşlı bireylere daha çok alınıyor bu cihazlar. Kullanımı basit ve sade olduğu için tercih ediliyor. Androidden sıkılanlar ve sadelik isteyenler de bu tür cihazları alıyorlar.

Dreamstar Master Plus

inceleme için buraya tıklayın

Dreamstar Smart Plus 

Bu sefer elimizde Dreamstar markasının Smart Plus modeli var. Fiyatına göre gerçekten başarılı bir cihaz olmuş. Cihazı aşağıdaki linklerden satın alabilirsiniz.

https://bit.ly/32pc9Zw

Dreamstar Mini

Dreamstar’ın hem ucuz hem kullanışlı uydu cihazı Mini Hd modelini sizler için inceledim. Fiyatına göre kesinlikle alınabilecek bir model. Hepinize iyi seyirler

https://bit.ly/3Gdv5s9

Dreamstar DS4000

Dreamstar uydu alıcılarının sonuncusuna geldik. Bu cihaz büyük kasalı ve eski televizyonlar için de kullanılabilir. Scart girişi mevcut. Fiyatına göre gayet performanslı bir cihaz.

https://bit.ly/3IOg8P2