Uzun zamandır Linux cihaz tanıtımı yapmıyordum. En sonra Hiremco S10 yapmıştık. Androidlerde de yeni cihaz yok zaten şu an. Dreamstar’ın yeni çıkan uydu cihazı Master Plus özellikle hızı ve kullanım kolaylığı ile karşımıza çıkıyor. Eğer sadece benim gibi multimedya dışında bir uğraşınız yoksa Android cihazlara gerek kalmıyor. Hem uydu hem iptv hem içerik. Dolu dolu bir cihaz.

Cihaz ile birlikte 3 aylık bir yayın sizlere hediye ediliyor. İsterseniz, memnun kalırsanız daha sonra bunu yenileyebiliyorsunuz ufak bir meblağ ile. Cihazda uydu kısmı kurulu geliyor. Herhangi bir ayar yapmanız gerek yok. Cihazda dahili wifi ve ethernet mevcut. Ayrıca optik ses çıkışı da var. Cihaz oldukça stabil ve hızlı çalışıyor.

Cihazda bir çok eklenti mevcut. Turkvod da bunlardan biri. Bunun gibi bir çok eklenti sayesinde bir çok filme ve diziye ulaşmak çok kolay. Ayrıca Youtube ve Youtube Kids uygulaması da mevcut. Standart ara yüz olmasa da işinizi fazlasıyla görüyor. Bir de bu cihazlarda ram ve depolamaya takılmayın. Android cihazlarla bu cihazlar farklı kategoride yer alıyorlar. Dreamstar Master Plus benim beğenimi kazanan bir cihaz oldu. Linux sevenler için güzel bir cihaz. Özellikle uydudan vazgeçemeyenler için.

Cihazı satın almak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Satın Al

Satın Al

Satın Al

Satın Al

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.