Atongm hayatımıza dokunmaya devam ediyor. Yeni saat modelleri de birer birer piyasaya çıkıyorlar. Şimdi ki modelimiz Mate 9.

Atongm’i neden tercih etmelisiniz? Benzer çin modelleri daha ucuzken neden Atongm firmasına daha fazla ödemelisiniz onu da anlatayım sizlere. Öncelikle piyasada bir çok benzer model oluyor. Bu modeller öncelikle birebir aynı değil kesinlikle. Sadece tasarım olarak benziyorlar. Atongm firması hem kendisi getiriyor, hem kendisi ya da bayileri satıyor. 2 yıl garantiniz ve karşınızda muhattabınız var. Ayrıca marka her gün daha fazla hayatımıza da girmeye başladı.

Şimdi gelelim saat özelliklerine. Ben cihazın videosunu çekmeden önce 1 haftaya yakın kullandım. 2.2 inç amoled bir ekrana sahip olan saatin tasarımı Apple saatlere benziyor, köşeli bir yapısı var. Bataryası yaklaşık 2-3 gün gidiyor. Saat üzerinden konuşma yapabiliyorsunuz, ayrıca bildirimleri rahatlıkla alabiliyorsunuz. Gsfit uygulaması ile cihazınıza ekleyebiliyorsunuz. Başka sorularınız olursa yorumlar kısmından bana sorabilirsiniz.

Normalde satış fiyatı 1599 olarak çıkmıştı. Bayilerde 1299 a kadar fiyatı düşürdü fakat bugün Kasım ayına özel bir kampanya olacak ve sınırlı sayıda olacak. Fiyat aşağıdaki linkten kod ile satın almalarda 899 liraya düşecek. 

Satın alma linki 

atongm Mate 9 Akıllı Saat 2.2 İnç Sesli Arama, Kalp Atış Hızı, Kandaki Oksijen Seviyesi, Spor Modu ve AI GPT Desteği İle

Kupon kodu MERTKASIM