Herkesin en büyük isteği ihtiyaçlarını tek bir yerden karşılamak. Bu yüzden çoğu kişi smart ya da android özellikli tvleri tercih ediyor. Ekstra kabloyla ve cihazla uğraşmak istemiyor. Bu da ses sistemlerine ilgi duyanlar için 10 numara bir cihaz. Cihaz TLC firmasının Alto 8+ modeli. Hem soundbar, hem fire tv. İkisi bir arada tek yerde. O kadar rahat bir kullanım ve süper bir kalitesi var ki kullanırken iyi ki almışım diyorsunuz.

Cihaz oldukça büyük bir cihaz. Ben bu kadar büyük olacağını tahmin etmiyordum. Dolby vision ve dolby audio destekli. İçerisinde Fire tv stick 4k mevcut. Buna göre 1.5 gb ram ve 8 gb depolama olduğunu önceki incelemelerden biliyoruz. Netflix içeriklerinde hem 4k hem de 5+1 ses özelliğini kullanabiliyorsunuz. Cihaz Türkiye’de maalesef yok. Yurtdışında tanıdığınız varsa getirtebilirsiniz ya da Telegram grubumuza katılarak satan kişilerden alabilirsiniz. Satış grubumuz için tıklayın.

Tv box özelliğine fazla girmeme gerek yok. Fire tv stick kalitesini herkes biliyor. Soundbar olarak da oldukça güçlü bir sese sahip. Açıkçası full ses olarak benim apartmanda kullanma şansım yok. Ayrıca cihaza bluetooth üzerinden bağlanarak ya da usb bellek takarak sadece hoparlörü kullanabiliyorsunuz. Bu da ayrı bir güzellik. HDMI Arc özelliği de mevcut.

Yurtdışı fiyatı kampanyalı 130 dolar şu anda. Normal satış fiyatı da 140 dolar.

Şimdi sizleri inceleme videomla baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan bir konu olursa yorumlar kısmından bana yazabilirsiniz.