Beelink Gt King’i daha önce incelemiştim fakat Pro cihazını aynı özellikler olduğu için inceleme gereksinimi duymamıştım. Fakat kasa ve ses konusundaki farklılıklarından dolayı incelemek istedim. Cihaz gerçekten kasa tasarımı ve malzemesiyle dikkat çekiyor. Tamamen metal bir kasa ve güzel bir soğutma var cihazda. Ayrıca bu güzel kasaya güzel bir donanımda eşlik ediyor.

Cihazda Amlogic’in en iyi işlemcisi S922 yer alırken, bu işlemciye 4 gb ram ve 64 gb depolama eşlik ediyor. Cihazda 4 adet usb 3.0 slotuna ek olarak bir de Sd kart yuvası bulunuyor. USB 3.0 slotlarının tam kapasite çalışması için adaptör 5v değil de 12v tercih edilmiş. Gayet güzel bir düşünce. Cihazın arayüzü Beelink ile özdeşleşmiş kendi arayüzü. İsterseniz marketten farklı arayüzler kurabilirsiniz. Ayrıca cihazda bildirim paneli de mevcut. Cihazda root açık olarak geliyor ve kapanmıyor. Bu aslında bu tür yüksek işlemcili cihazlar için bir avantaj. Çünkü oyun oynamak istediğiniz zaman klavye, mouse ya da gamepad kullanmak istiyorsanız mutlaka 3. parti uygulamalara ihtiyacınız var. Bu 3. parti uygulamalarda çalışmak için mutlaka root istiyor.

Cihaz özellikle Hi-Fi sistemi ve herhangi bir ses sistemi olanlar için büyük bir ses codec desteğine sahip Dolby Atmos hariç tüm Dolby ses codeclerini destekliyor. Ben de Hi-Fi bir sistem olduğu için testlerini videoda yapamadım.

Genel olarak baktığımızda cihaz gerçekten çok başarılı. İşlemcisi sayesinde oynayamayacağınız bir oyun ya da açamayacağınız bir multimedya dosyası yok. Fiyatı yüksek gelebilir fakat bu işlemciyle size uzun yıllar kullanım ömrü sunacaktır. Aşağıdaki linkte satın alabilirsiniz. Satın alırken şuna mutlaka dikkat edin. Cihazın Beelink ile anlaşmalı satıcısı Techstorm firmasıdır. Diğer firmalar kendileri getirip satıp garantisini kendileri verir. Techstorm firmasından aldığınız zaman garanti hizmeti Beelink tarafından verilir.

Satın Al

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.