Aliexpress’den bedava veya bedavaya yakın fiyatlara ürün almak aslında çok basit. Bunun için 2 yöntem var. Birincisi Aliexpress’in kendisinin sunduğu çekiliş usulü ücretsiz ürün almak, ikincisi kuponlarla 0,01-0,1 dolar gibi fiyatlara ürün almak.

Birincisi için zaten telefondan girdiğiniz zaman anasayfada görünüyor. Firmaların seçtiği ürünlere başvuru yapıp, firmayı favorilere alıyorsunuz ve bekliyorsunuz. Eğer kazanırsanız size bildirim geliyor kazandığınıza dair. Daha sonra seçenekleri belirtip ürününüzü alıyorsunuz. Ben daha önce 1 kere bu şekilde saat kazandım. Bu şekilde bedava ürün kazanmak biraz şans işi olsa da denk geliyor mutlaka. Her gün denemekte fayda var.

Gelelim ikinci yönteme. Jetonlarla kupon al kısmından ürünlere göz gezdirin. Özellikle 1-1,01 , 2-2,01 , 3-3,01 gibi kupon veren mağazalara bakın. Ürünlerini dikkatle inceleyin. Bu fiyatlara işe yarar ürünler varsa hemen bu kuponları jetonlarla değiştirin. 3,05 $ olan ürünü 3,01 $ çek ile 0,04 $’a almış oluyorsunuz.

Mesela istediğiniz ürün kategorileri jetonlarla kupon al kısmında görünmüyor. Bunun için bir gün öncesinden istediğiniz kategorilerle ilgili ürünlere bol bol bakıyorsunuz, sepete ekliyorsunuz. Ertesi gün mutlaka jetonlarla kupon al kısmına o kategori gelecektir. Şimdi istediğiniz ürünü bulup kuponla uygun fiyata alabilirsiniz.

Püf nokta, alacağınız ürün kategorisini bir gün önceden belirlemek ve bol bol sepetinize eklemek.

Bir de çoğu zaman işe yaramayan bir yöntem var. Bu satıcıyla alakalı bir durum. Kredi kartı veya banka kartı limitinizi ürünün fiyatının altına düşürüyorsunuz. Ürün ödeme bekletilen kısmına düşüyor. Hemen oradan satıcıya mesaj atıyorsunuz. İndirim yapma şansınız var mı diye. Genelde yapmıyorlar ama bazıları en kötü 1 $ indirim yapıyor. Denemekte fayda var. Özellikle ürünün fiyatı yüksekse indirim yapma şansları daha yüksek oluyor.

Aklınıza takılan bir şey olursa yorum kısmından sorabilirsiniz.