Daha önce H616 işlemcili bir model incelemiştim fakat gerçekten çok kötüydü. Performansını hiç beğenmemiştim. Xgody firması biz cihazımıza güveniyoruz deyince merak ettim. İyi ki de merak etmişim. Ne demek istediğimi 2 incelemeyi izleyince daha iyi anlayacaksınız.

T95 cihazının tasarımı da yazılımı da normale göre farklı. Xgody baya farklılıklar katmış cihaza. Cihazdan kısaca bahsedecek olursak gücünü Allwinner firmasının H616 işlemcisinden alırken bu işlemciye 4 gb ram ve 64 gb depolama eşlik ediyor. Cihaza farklılık katan kısım ise kesinlikle yazılım. Cihazı açtığınız da kolay ve sade bir arayüz sizi karşılıyor. Kendinize göre kısayolları özelleştirebileceğiniz bu ekranda, tüm uygulamalar ve ayarlar kısmı da yer alıyor. Cihazın ayarlar kısmında ekstra olarak mouse ayarları yer alırken geliştirici ayarlarında ekstra root açıp kapatma gibi bir ayar bulunmuyor.

Cihazın kutu içeriği standart. Adaptör, HDMI kablo ve kumanda. Herhangi bir ekstra yok. Pil de yok. Cihazı tvye bağladıktan sonra ilk olarak hız testi yaptım. Ethernet, 5ghz wifi, 2.4 ghz wifi. Ethernetin tabi ki kat kat üstün olduğu zaten her cihazda belli olduğu gibi bu cihazda da aynı şekilde. 5 ghz ethernete ne kadar yakın olsa da 2.4 ghz neredeyse ethernetin yarısı kadar hız alıyor. Ben hep ethernet kullanın diye bu yüzden diyorum.

Cihazda Netflix 480p olarak izlenebiliyor ve eğer ilk kullanımda güncelleme yaparsanız kullanamazsınız. Youtube ve diğer multimedya uygulamalarında en ufak sorun yok. Oyun olarak da ufak boyutlu basit oyunlar rahatça çalışıyor fakat Pubg Mobile gibi oyunlar çalışmıyor.

Satın almak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

T95 android 10.0 TVBOX

Şimdi sizi inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler