IPTV için daha önce size birden çok uygulama önermiştim. GSE IPTV ve CloudStream bunların en iyileriydi. Fakat IPTV Smarters ile tanıştıktan sonra fikirlerim tamamen değişti.

IPTV Smarters uygulamasını diğer uygulamalardan ayıran en büyük özellik kanalları kategori kategori ayırıyor. Haber kanalları, spor kanalları, ulusal kanallar, vs. Ayrıca diziler ve filmler varsa bunları seç izle diye ayrı bir bölümde gösteriyor.

Uygulamanın bir diğer özelliği de kayıt yapma özelliği. Bu sayede istediğiniz yayınların kaydını alabiliyorsunuz. Çok kullanışlı olan bu program özellikle Android box kullanıcılarının oldukça fazla işine yarayacak. Ben evimde bulunan tüm android boxlara uygulamayı kurdum ve çok memnunum.

Özellikleri zayıf olan android tvboxlarda bile mükemmel bir şekilde çalışıyor. GSE IPTV gibi kasılmalar olmuyor. Ayrıca uygulama üzerinden kanalları VLC Media Player veya MX Player kullanarak da açabiliyorsunuz. Daha önceki iptv uygulamaları yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki videodan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Youtube kanalıma üye olarak video eklendiğinde bildirim alabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya sorununuz olursa yorumlar kısmından benimle iletişime geçebilirsiniz.

Uygulamaları indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

ANDROID

IOS

 

Uygulamanın kendi sayfasındaki özellikleri şu şekilde sıralanmış;

IPTV Smarters Pro App is an Android Application based on Xtream Codes for End-Users that provides the facility to watch Live TV, VOD, Series & TV Catchup on their Android Devices (Mobiles, Android Boxes, Fire TV Stick etc.).

Features Overview :

– Live, Movies, Series & TV Catchup Streaming

– Support: EPG

– Parental Control Integrated for each categories

– Built-in powerful player

– Support: Playing with External Players

– Attractive & Impressive Layout and More User-Friendly

– Support: Dynamic language switching