Nokia karşımıza Android tv cihazlarıyla çıkmaya başladı. Daha önce biliyorsunuz 8000 modelini incelemiştik. Şimdi ise Full Hd destekli Nokia Streaming Stick 800 cihazını inceliyoruz. Nokia 8010 modelini de merakla bekliyoruz.

Cihazda S805x2 yeni nesil işlemciye 1 gb ram ve 8 gb depolama eşlik ediyor. İnsan keşke ram en azından 1,5 gb olsaydı diyor açıkçası ama yine de multimedya konusunda sorun yaşayabileceğiniz bir cihaz değil. Cihaza gereksiz uygulama yükleyip depolamayı doldurmadığınız sürece sorun olmayacaktır. Cihaz lisanslı olduğu için Netflix, Disney, Amazon Prime gibi uygulamaları Full Hd olarak oynatmakta. Wifi performansı gayet yeterli. Ayrıca OTG desteği de mevcut. Y otg kablo kullanarak cihaza usbli cihazlar bağlayabilirsiniz.

Oyun konusunda basit oyunları rahatlıkla çalıştırsa da depolama az olduğu için oyun yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Cihazı aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz ya da inceleme cihazını satın almak için buradaki bağlantıdan satış grubumuza gelebilirsiniz.

Satın al

Şimdi videoyla sizi baş başa bırakıyorum.

 

  • Nokia Streaming Stick 800: Televizyonunuzu yükseltin ve Android TV ile sınırsız eğlencenin tadını çıkarın.
  • Netflix, YouTube ve daha fazlası: En sevdiğiniz filmleri ve serilerini Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, DAZN, Zattoo, simpliTV, Apple TV veya diğer tercih edilen akış uygulamasında yayın ve sınırsız eğlencenin tadını çıkarın.
  • Google Play: Google Play en sevdiğiniz uygulamaları ve oyunları televizyonunuza getirir. Çok sayıda eğlence sizi bekliyor – ne istediğin ve ne zaman isterseniz.
  • Entegre Chromecast: Akıllı telefonunuzdan televizyona video, spor, müzik ve daha fazlasını kolayca aktarmak için.
  • Bluetooth: Bluetooth oyun denetleyicinize veya başka bir Bluetooth cihazına bağlayın.
  • Akıllı kontrol: Ses kontrollü ve ışıklı tuşlarla ergonomik Bluetooth uzaktan kumanda. En sevdiğiniz içerikler Netflix, YouTube, Amazon Prime ve Disney+ her zaman elinizin altındadır.