Senaryosu Emrah ve Murat Kaman’a ait olan Kaçma Birader filminin yönetmenliğini Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstleniyor.

Emrah Kaman’ı Kardeş Payı dizisinden hatırlayabilirsiniz. Ahmet Kural’a çok benziyor. Ayrıca tavırları ve hareketleri de Avrupa Yakası dizisinden Burhan Altıntop’a çok benziyor.

Emrah Kaman’ı dizide gördükten sonra aşırı sevmiştim. Oyunculuğunu çok beğendim. Bu filmin fragmanı dönmeye başladıktan sonra sabırsızlıkla filmi bekliyordum. Filmin oyuncu kadrosu da gerçekten çok iyi. Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Necip Memili, Mehmet Cihan Ercan.

Filmin Konusu

Birbirinden orijinal üyeleri olan Yozgatlı Kolçak ailesi, en küçük oğullarının sevdiği kızın peşinden İstanbul’a gelmesi üzerine cümbür cemaat İstanbul’a giderler. Ancak hiç tanımadıkları Taksim’de başlarına gelmedik kalmaz. Aile üyeleri yaşadıkları bütün olaylarla Yozgat usulünce baş edecektir.

Özellikle Zafer Algöz ve Emrah Kaman’ın performansı gerçekten görülmeye değer. Filme bence hakettiği değer verilmedi. 3. haftasında 273.598 seyirci sayısına ulaşmış durumda. Kolpaçino 3 ise 2 haftada 864.752 seyirci sayısına ulaşmış durumda. Ama iki film kıyaslanamaz gerçekten. Kaçma Birader beklentimin üstünde bir filmdi.

Bazı sahnelerde haykıra haykıra gülmek istiyorsunuz ki ben öyle yaptım. Salondakilerin gülme sesinden dolayı ben fazla dikkat çekmedim 🙂

Kaçma Birader vizyondan çıkmadan önce mutlaka izlemenizi öneriyorum. Şiddetle! Yoksa DVD’si çıkana kadar beklemek zorunda kalırsınız. Emrah Kaman daha da güzel çok işler yapacak gibi görünüyor.

Hepinize iyi seyirler. Fragman ve kamera arkası görüntülerini izleyebilirsiniz.