Öncelikle işlerimin yoğunluğundan dolayı buraya çok fazla zaman ayıramamaya başladım. Bundan dolayı kusuruma bakmayın. Vakit buldukça sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum.

Herkesin merakla beklediği X96 Max incelemem tamamlandı. Cihazda yeni nesil işlemcimiz S905X2 bulunmaktadır. Testlere bakıldığında S912 ile kıyaslanabilecek bir işlemci görünüyordu fakat bence fiyat performans olarak S905X2 daha iyi bir işlemci diyebilirim.

Sizler için kutu içeriğini, genel video performansını ve oyun performansını test edip video çektim. Videonun işlenmesi ve çekilmesi biraz acele olduğu için ufak tefek kusurlarım olabilir. Affınıza sığınıyorum.

Bendeki cihaz 2 gb ram, 16 gb depolama alanına sahip bir cihaz. Hep söylüyorum cihazlardaki ram aldatmacalarına kanmayın. Tvboxlarda 2 gb ram fazlasıyla yeterli. 4-6-8-16 ram olan bir cihaz içinde S905 veya RK3328 işlemci barındırıyorsa ne fayda. Bundan dolayı ram aldatmacalarına kesinlikle kanmayın.

Cihazın tüm detaylarından videoda bahsettiğim için yazı olarak bu konuya girmeyeceğim. Sadece özet geçeyim. Bu zamana kadar hep S912 işlemcili cihazlar favorimdi. Bu değişti artık benim için S905X2 işlemcili cihazlar favorilerim arasında en üst sırada.

Videoda da göreceksiniz. Puhutv’de cihaz sorun çıkardı. Yeşil bir ekran ve karmaşık görüntüler ortaya çıktı. Bununla ilgili araştırma yaptım ve televizyonun HZ’si ile tvboxın HZ’si arasında uyuşmazlık olduğu için bu hatayı verdiğini öğrendim. Bunu düzeltmek için tvbox ayarlarından ekran kısmına gelip HZ’yi en düşüğe alabilirsiniz.

Video 19.12.2018 12:30’da yayında olacak. Şimdiden hepinize iyi seyirler.