Beni tanıyanlar Allwinner işlemciyi ve stick cihazları çok sevmediğimi bilir. Bu ikisinin de yer aldığı bir cihaz tanıtmak benim için zor olacak diye düşünürken resmen ters köşe oldum. Özellikle Atv rom olması ve fiyatının piyasaya göre gerçekten çok uygun olması beni cihazı incelemeye itti. Sonuç gerçekten beni şaşırttı.

Cihazın genel özelliklerine baktığımızda Allwinner H313 işlemcisine 2 gb ram ve 16 gb depolama eşlik ediyor. Cihazda stick olmasına rağmen bir adet de usb slot yer alıyor. Bu usb slotu usb çoğaltıcı ile çoklayabilirsiniz. Bu sayede usb kumanda, klavye mouse ya da ethernet gibi cihazlar bağlayabilirsiniz. Cihazın performansına baktığımızda gerçekten yazılımcı çok iyi çalışmış dersine. Allwinner bir cihaza atv yapmış ve en ufak stabilite sorunu yok. Allwinner olduğu için cihaz çok ısınsa da performansa en ufak etkisi olmuyor. Cihaz lisanssız. Bu yüzden Netflix, Amazon Prime ve Disney gibi lisans gerektiren uygulamalar düşük çözünürlükte çalışıyor. Geri kalan tüm multimedya uygulamaları ve ufak oyunlar rahatlıkla çalışıyor. Cihazın yanında gelen kumanda bluetooth özellikli ve gerçekten tasarım olarak çok güzel bir kumanda.

Kumanda ayrıca satılsa kesinlikle kumanda da alınır. Bluetooth özelliği olmasının yanı sıra kısayol tuşları ve yumuşak tuş yapısıyla da ilginizi çekecek. Tv Quick Actions uygulamasını kullanarak da üstündeki tüm tuşları kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

Satın al

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum.