Homatics firması bizler için ilkleri yapmaya devam ediyor. Uzun süredir beklediğimiz yüksek depolama ve yüksek ram sahibi cihaz Homatics Box R 4k Plus cihazımız elimize ulaştı. Türkiye’de satışını bekledik ama bir türlü satışa çıkmadı. Biz de şansımızı yurtdışında denedik. Vergi riskini göz önüne aldık. Fakat Homatics firmasının vergi dahil gönderdiğini bilmiyorduk. Böylelikle cihaz vergi dahil biçimde Türkiye satış fiyatlarının çok altında elimize ulaştı.

Gelelim cihazın özelliklerine. Cihazımızda Amlogic S905x4 işlemcimize 4 gb ram ve 32 gb depolama eşlik ediyor. Yüksek ram ve depolamayı lisanslı cihazlarda görmek isteyenler sonunda buna kavuştu. Daha önce Türkiye’de Hako markasıyla görmüştük ama Homatics ile kıyaslanamaz kalite konusunda. Bu cihazın kutusunu elinize aldığınızda kalite farkını hissediyorsunuz. Cihaz oldukça ağır çünkü üstünde bir metal kısım mevcut. Cihazda diğer cihazlarda görmediğimiz 2 adet USB C girişi var. Biri tuner için kullanılıyor onu biliyoruz fakat diğerinin ne için kullanıldığı hakkında şu an bir fikrimiz yok.

Cihazda multimedya konusunda ne ufak sorun yok. Netflix ile Atmos ve vision özelliklerini test ettim. En ufak sorun yaşamadım. Bazı yabancı kaynaklar bu konuda sorun olduğunu yazıyordu ama en ufak sorun yok. Disk hızı konusunda da bazı yabancı kaynaklarda yavaş olduğundan söz ediliyordu ama öyle bir sorun da yok. Cihaz gayet stabil ve başarılı. Oyun konusunda ufak oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ayrıca cihazda hotspot özelliği mevcut bu sayede tvboxınızı bir access point gibi kullanabiliyorsunuz.

Satın almak için aşağıdaki linki ve kupon kodunu kullanabilirsiniz.

Homatics com sitesinde MERTHOMATICS koduyla %10 indirimli box r 4k plus alabilirsiniz.

SATIN AL

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum.