Google Chromecast cihazlarına bir yenisini ekledi. Herkes en son çıkan cihazdan daha iyi, daha yeni bir cihaz beklerken Google  Full Hd bir stick ile bizleri şaşırttı.

Cihazda S805x2 işlemciye 1,5 gb ram ve 8 gb depolama eşlik ediyor. Nokia 800 gibi ram 1 gb bırakılmamış bu güzel bir durum. 512 mb ram farkını hissediyorsunuz. Cihaz multimedya konusunda fazlasıyla yeterli fakat çok yorulmaması ve doldurulmaması gereken bir cihaz. Depolama ve ram düşük olduğu için ne kadar gereksiz uygulama yüklerseniz cihaz o kadar ağırlaşır. Artık 1000 lira altına doğru düzgün cihaz kalmadığı için bu cihaz 821 TL fiyatı ile ilgiyi üzerine çekiyor. Aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.

Satın al 

Cihazın en sıkıntılı durumu otg desteği olmaması. Ben bir çok Usb c otg denedim ama hiçbiri çalışmadı. Eğer çalıştırabilen olursa video altına yorum yazabilir.

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum.

  • Binlerce akış uygulaması. 400.000’den fazla TV filmi ve bölüm
  • Yüksek kaliteli akış 1080p HD’ye kadar yüksek kaliteli akış
  • Sesli kumanda için sesli kumanda
  • Filmlerinizi ve TV dizilerinizi tek bir yerde bir arada. Uygulamalar arasında cambazlık yapmak yok, artık kullanıcı tanımlı tavsiyeler. Akıllı evde kişiselleştirilmiş içerik için öneriler. Bağlı cihazlarınızı kontrol edin