Hiremco firması yine bir ilki başardı ve S905x3 işlemcili ilk yerli sermaye cihazı satışa sundu. Hiremco Enjoy. Cihazdan S905x3 işlemciye 4 GB Ddr3 ram ve 64 gb depolama eşlik ediyor. 

Cihazın perakende satış fiyatı 699 TL olarak belirlendi. Kimileri bu fiyata tepki gösterdi. Fakat gümrük, bandrol ve teknik servis maliyetleri eklendiğinde gayet makul bir fiyat. Ayrıca firma paket içeriğine 8k destekli kaliteli bir hdmi kablo ve fly air mouse kumanda hediyesi ekledi.

Cihaz her S905x3 de olduğu gibi herhangi bir multimedya sorunu yaşatmıyor. Netflix 480p olması harici en ufak sorun yaşamazsınız. Oyun kısmında ise Pubg Mobile otomatik olarak orta grafik ayarlarına yönlendiriyor sizi. Orta grafik ayarlarında ufak tefek frame kayıpları olsa da gayet rahat bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz. Düşük grafik ayarlarına aldığınız zaman en ufak bir problem yaşamıyorsunuz.

Cihazın hava kanalları da oldukça fazla. Bu yüzden ısınma problemi ile karşılaşmıyorsunuz. Cihaz genel olarak performansı oldukça iyi. Hiremco Nitro 4s cihazını çok beğenerek tavsiye etmiştim. Şimdi de bu cihaza aynı şekilde beğenerek tavsiye ediyorum. Çin cihazı alıp kısa sürede bozulmasını beklemektense garantili alıp rahat rahat 2 yıl kullanın. 

Cihazın 2 yıl garantili olduğunu ve en ufak sorunda Hiremco ile iletişime geçebileceğinizi de unutmayın. Cihazın inceleme videosu ile sizleri baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan soru ve sorun olursa telegram grubundan bizlere ulaşabilirsiniz.