Tanix Tx6 cihazını daha önce tanıtmıştım. Allwinner işlemciler arasında en iyisi H6 ve bu işlemciye sahip olan bir cihaz. Multimedya işinizi rahatlıkla görür. Tek sıkıntısı fazla ısınır.

Gelelim Atv rom kurulumuna. Atv rom daha stabil çalışması için gerekli olsa da eğer cihazınızda herhangi bir sorun yoksa boşuna bu yüklemeyle uğraşmayın. Eğer sıkıldıysanız ara yüzden ve sorunlar varsa o zaman yükleyin. Bu işlem cihazı garanti dışı bırakır. 

Öncelikle aşağıdaki linkten gerekli programı bilgisayarımıza indirelim.

Phoenix Suite İndir

Daha sonra bize lazım olan Atv rom dosyasını aşağıdan indirin.

Atv Rom Tanix Tx6

Bize lazım olan yalnızca çift taraflı erkek usb. Cihazın micro sd kart yuvasının yanındaki ızgaradan bakınca minik bir  tuş göreceksiniz. Oraya bir kürdanla basarak usb kablosunu cihazın arka tarafındaki usb 2.0 slotlarından alttakine takacaksınız. Bilgisayar cihazı gördükten sonra o küçük tuşa basmayı bırakabilirsiniz. İşlem bu kadar basit.

Detaylı anlatım aşağıdaki videoda mevcut.

Tanıtım bülteninden,

  • oyun, mobil uygulama, film ve çevrim içi video gibi içerikleri birlikte sunan sunan bir tv işletim sistemidir. Bir çok akıllı televizyonda dahili olarak gelen android tv’yi televizyonunuzda olmaması durumunda tx6 android tv box ile akıllı hale getirebilirsiniz. Tx6 ile neler yapabilirim? Google play store’daki android tv uyumlu tüm uygulama ve oyunları kullanabilirsiniz. Ayrıca netflix, google play filmler ve çeşitli ıp tv hizmetlerini kullanabilirsiniz. Tx6 tv box Case 4u tx6 android tv kutusu 4 gb ddr3 32 gb rom bt5.0 çift wifi 2.4g + 5g android 9.0 dört çekirdekli 1080 p 4 k hdr akıllı tv medya kutusu O.S: android 9.0 Ram: 4g ddrııı Rom: 32g Gpu: mali-T720 Cpu: allwinner h6, 1,5 ghz’e kadar, dört çekirdekli arm cortex-A53 Android 9.0 En yeni android 9.0 işletim sistemi. Tx6 android tv kutusu güncellenmiş android 9.0 işletim sistemini kullanır, oyunları dondurmak ve arabelleğe almak için bu mini tv kutusunu kullandığınızda, oyunları, filmleri, tv şovlarını ve müzikleri çalıştırdığınızda benzeri görülmemiş bir deneyim sunar.