Daha önce sizlere bahsetmiştim. Xbox aldıktan sonra tvbox ihtiyacım kalmadı diye. Tabi ki bu herkes için geçerli değil. Benim gibi Netflix, Youtube, Tv izleyenler için Xbox fazlasıyla yetiyor.

Öncelikle Netflix, Youtube ve Kodi zaten yüklü olarak geliyor. Kodi ile yapmak istediğiniz bir çok şeyi rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Kodi için bir çok eklenti ve arayüz mevcut. Bunları xbox üzerinden de kullanabiliyorsunuz. Böylelikle film, dizi ve tv ihtiyacınız zaten ortadan kalkıyor. Diğer interneti üzeri tvler için bir çok uygulama denedim ve bir çok uygulama satın aldım. Ama mağazadaki tüm uygulamaları sizler için denedim. En iyisini de sizler için buldum. Best player

Best player ücretli bir uygulama normalde 25 lira ama şu an indirimle 8.50 liraya geliyor. Aşağıdan deneyip satın alabilirsiniz.

Best Player 

Kodiyle ilgili ise daha önceki videolarımı izleyebilirsiniz.

Best playerı diğerlerinden ne ayırıyor derseniz. En kullanışlı tv uygulaması. Şunu da söyleyeyim yanlış anlaşılma olmasın. Bunda bir içerik yok. Sadece bir player bu uygulama. Kendi listeniz yoksa bir işe yaramaz. Hem ara yüz bakımından hem kullanım bakımından. Kanal listesi düzenli. Kanalları arası geçiş kolay. Arkaplanda çalışabiliyor. Çoklu ekrana izin veriyor. Epg desteği mevcut. Yok yok yani. Mutlaka denemenizi ve beğenirseniz bu fiyattayken satın almanızı tavsiye ederim.

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum.