Sunny beni şaşırttı ve müthiş bir ürünle piyasaya girdi. Hem muadillerine göre fiyatı uygun, hem tam lisanslı, hem de güzel donanıma sahip. 2 yıl garantiyi de unutmamak lazım.

Hemen cihazın özelliklerinden bahsedeyim. Cihazımızda S905y4 işlemciye 2 gb ram ve 16 gb depolama eşlik ediyor. Tam lisanslı olduğu için Netflix, Prime video gibi uygulamalar yüksek çözünürlükte seyredilebiliyor. Cihaz stick tarzı olduğu için tvnin usbsinden besleme yapabiliyorsunuz. Ayrıca otg kablo aracılığıyla usb girişi de elde edebiliyorsunuz.

WiFi çok kuvvetli. Hem 2. 4 hem de 5 ghz olarak iyi işler çıkarıyor. Stick olduğu için fazla ısınsa da performansı etkilemiyor. Kumandası Google ın kumandası. O yüzden kullanımı çok rahat. Adaptörü kötü. Onun yerine Micro usb kablo ile 5v 2a değerinde bir adaptör kullanabilirsiniz. Fiyatı 900 ile 1000 TL arasında değişiyor. Şu an en ucuz incehesap sitesinde.

Bu cihazın çıktığını bana haber veren Mithat abiye ve Telegram grubundan Mehmet beye çok teşekkür ederim. Mehmet bey kendine aldığı cihazı incelemem için bana gönderdi. Firmanın yapmadığını Mehmet bey yaptı sağolsun.

Aşağıdaki linklerden ürünü satın alabilirsiniz.

Satın al – 1

Satın al – 2

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum.