Hiremco’nun çok beklediğimiz yeni S905x3 işlemcili cihazları sonunda satılmaya başlandı. 3 farklı cihaz piyasaya süren Hiremco, gerçekten güzel işler çıkarmış. Bu farklı modem cihazlarda sadece ram ve depolama farklılıkları gözleniyor. Geri kalan tüm donanım aynı. Sadece kutu içeriğinde farklılıklar göze çarpıyor. O da Enjoy+ cihazında ekstra olarak air mouse yer alıyor.

Hiremco Nitro S2+ cihazında 2 gb rame 16 gb depolama eşlik ediyor. Hiremco Nitro X3+ cihazında 4 gb rame 32 gb depolama eşlik ediyor. Hiremco Enjoy+ ise 4 gb rame 64 gb depolama eşlik ediyor. Cihazlarında hepsinde S905x3 işlemci, 5 ghz wifi desteği ve bluetooth yer alıyor. Kutu içeriklerinde kumanda, 2.3A adaptör, özel kumanda ve özel 4k hdmi kablo yer alıyor. Enjoy+ cihazında ekstra olarak fly1 diye daha önce tanıttığım akıllı kumanda yer alıyor.

Hiremco Nitro S2+ cihazını uzun zamandır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Multimedya cihazı olarak fazlasıyla işimi gördü. Oyun oynamak için S905x3 cihazların yetersiz kaldığını yine tekrar edeyim. Oyun için ya Nvidia Shield ya da S922 işlemcili bir cihaz almanız gerekiyor.

Cihazlarda Turkcell tv+, vodafone tv, puhu tv, blu tv gibi uygulamalar sorunsuz bir biçimde çalışırken Bein connect son versiyonu Google sertifikası istediği için çalışmıyor. Bein connect daha önce her tvboxda çalışıyordu. Son güncellemeden sonra Google sertifikası zorunlu hale getirilmiş. Bu bir süre sonra aşılabilir diye düşünüyorum ama nasıl olur veya kesin olur mu emin değilim. Youtube ve genel olarak 4k performansında en ufak sorun yok.

Cihazların fiyatlarına gelecek olursak;

Hiremco Nitro S2+ 449 TL

Hiremco Nitro X3+ 639 TL

Hiremco Enjoy+ 779 TL

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum.