Techstorm çok güzel bir iş yapmış ve bu cihazı iyi ki Türkiye’ye getirmiş. Şu anki kurda alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü. Bu fiyata S905x3 cihaz bile yok. Hem S905x4 hem 4 GB ram hem 32 gb depolama. Tabi ki 2 yıl garantili olması da müthiş bir artı.

Cihazınızın genel özelliklerini her ne kadar yukarıda yazmış olsam da tekrarlayalım. S905x4 işlemcimize 4 GB ram ve 32 gb depolama eşlik ediyor. Tabi ki 5 ghz WiFi ve bluetooth mevcut. Wifi 5 ghz performans çok başarılı. 2. 4 ghz idare eder. Ethernette de en ufak problem yok.

Aşağıdaki linklerden satın alabilirsiniz.

Gittigidiyor

Hepsiburada

Cihaz işlemcisinin 2 ghz ve 4 çekirdekli olmasından kaynaklı multimedyada en ufak bir problemle karşılaştırmıyor sizi. Lisansı olmadığı için Netflix gibi lisans isteyen uygulamalar düşük çözünürlüklü çalışıyor. İçinde gelen netflix uygulaması da bundan dolayı çalışmaz. Depomuzda yer alan Netflix kodi edition kurarak 480p ya da 540p olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca cihazın romu Çin romu olduğu için bazı yerlerde stabil olmayacaktır. İlerleyen zamanlarda slimbox gibi romlar çıkınca cihazı daha da iyi bir hale getiririz muhtemelen. Şu an bu fiyata ufak tefek rom sorunları olmasını doğal karşılayın. Ben hiç sorunla karşılaşmasam da mutlaka sorunla karşılaşan olacaktır.

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Sormak istediğiniz soruları telegram kanalından ya da YouTube yorum kısmından sorabilirsiniz.