Cihaz Amazon Almanya sitesinde karşıma çıktı. 4 gb ram 64 gb depolama bir de S905y4 işlemciyi görünce hemen satın aldım. Lisanslı olduğunu düşünerek satın almıştım ama satıcı yanlış bilgi vermiş. Etik olmamış açıkçası. Ama yine de özelliklerine göre performanslı cihaz. Özellikle Atv rom olması ve Bluetooth kumandası ile oldukça kullanışlı.

Cihazın özelliklerine tekrar değinecek olursak; Amlogic S905y4 işlemcimize satıcıya göre 4 GB Aidaya göre 2 GB ram eşlik ederken depolamamız gerçek 64 Gb. Atv rom ile 2 gb ram de olsa 4 gb ram de olsa gayet performanslı. Benim sinirlendiğim nokta satıcının belli belirsiz bilgiler vermesi. Cihazda tüm multimedya uygulamaları rahatlıkla çalışırken sertifika isteyen uygulamalar düşük çözünürlükte çalışıyor. Basit oyunları rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Sesli komut ve ekran yansıtma da sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Satın alma linki 

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum .

 

  • 【4K Home Theatre】Multimedya 4K Android 11.0 TV kutusu, ultra HD video oynatma için 4K’ya kadar, HDR ve 3D desteği. 3840 x 2160 piksele kadar çözünürlük ve HDR fonksiyonu, daha da şaşırtıcı bir multimedya deneyimi için kullanıcı dostu bir arayüzle size şaşırtıcı bir görüntü kalitesi sunar.
  • 【Güçlü S905Y4 çip】Android TV kutusu, 4 GB çalışma hızı ve büyük 64 GB bellek sistemine sahip Amlogic S905Y4 LPDDR4 dört çekirdekli çip ile donatılmıştır. Böylece web sitelerini daha hızlı ve gecikmeden arayabilirsiniz ve aynı zamanda farklı uygulamaları ve daha fazlasını indirmek için yeterli alana sahip olursunuz.
  • 【Akıllı sesli uzaktan kumanda】Android TV kutusu, ses tanıma özelliğine sahip Bluetooth sesli uzaktan kumanda ile donatılmıştır, akıllı bir şekilde basit dili algılar ve internette hızlı arama sağlar. Doğrudan uzaktan kumanda üzerindeki hızlı tuşlarla Youtube ve Prime video gibi uygulamalara hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.
  • 【Ağ bağlantısı ve kullanım】Çift bantlı WiFi (2.4G/5G) veya entegre LAN (10/100 Ethernet bağlantısı) üzerinden internete kolay bağlantı. Hoparlör, kulaklık, klavye vb. gibi Bluetooth genişletme cihazlarını bağlar. USB bağlantısı 2 cihazın aynı anda bağlanmasını sağlar, örneğin klavyeler, oyun pedleri vb.
  • 【Geniş uygulama yelpazesi】Google Play ve aptoide (ek indirmeler) uygulamalarının çoğunun desteklenmesi; örneğin Amazon Video, Disney+, Youtube ve daha fazlası. İster sohbet edin, ister çalışın veya öğrenin, büyük bir ekran deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.