Yerli sermaye lisanslı cihazlar görmek beni sevindiriyor. Pazarda ne kadar çok çeşit görürsek bizim için o kadar iyi oluyor. Rekabet oluyor ve ileri zamanlarda kura göre fiyatlara da yansıyacaktır diye düşünüyorum.

Cihazımız Atlanta markası tarafından ithal ediliyor. 2 yıl garantisi var. Lisanslı. Yani netflix, Amazon Prime gibi uygulamalar yüksek çözünürlükte çalışıyor. Gayet performanslı bir cihaz. S905x2 işlemciye 2 gb ram ve 8 gb depolama eşlik ediyor. Usb 3 slotu, ethernet portu ve optik ses çıkışı da mevcut. Cihazın kumandası Google’ın referans kumandası. Cihazda bir diğer dikkatimi çeken durumda 12v 1a adaptör kullanılıyor. Bu sayede yüksek boyutlu disklerinizi okumakta zorluk çekmiyor.

Cihazda basit oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Wifi ve bluetooth performansı da gerçekten başarılı. Tek sıkıntı fiyat konusu o da kurdan kaynaklı biraz yüksek kalıyor. Kasım son haftalarındaki kampanyalar ile indirimli olarak alınabilir diye düşünüyorum.

Özellikler

– CPU: Amlogic S905X2 Quad Core ARM Cortex A53 
– GPU: ARM Mail-G31 MP2 
– OS: Google Android 10.0 ATV 
– Memory: DDR3 2GB, eMMC 8GB 
– HDR: HDR10+, HDR&HLG 
– DRM: Widevine L1, Playready 3000 
– Audio Codecs: Dolby Digital & Dolby digital Plus&MS12 
– VideoCodecs: H.264 avc, H.265 HEVC, VP8&VP9 
– Apps: Netflix 4K, ivi, Youtube, Google Play, Prime Video, Disney+, etc. 
 

Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Mi box almak yerine rahatlıkla bu cihazı tercih edebilirsiniz. Sizleri şimdi inceleme videosu ile baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.