Merhaba arkadaşlar

Yine bir S905x3 chipsetli bir cihazla karşınızdayım. Biliyorum çok fazla S905x3 inceledik ama her birini diğerinden ayıran bir özellik bulunuyor. Bu cihazda da en büyük fark fiyat ve yayın içermesi. Tabi ki ücretli yayınlar yok içerisinde. Sadece ulusal kanalları içeren yayın mevcut.

Cihazda S905x3 işlemciye 4 GB ram ve 32 gb depolama eşlik ediyor. Wifi 5 ghz destekliyor ve ethernet girişi de mevcut. İnternet erişimi konusunda en ufak sorun yok. 5 ghz, 2.4 ghz ve ethernet hepsinin performansı da çok iyi. Cihazın fiyatı 750 TL olarak belirlenmiş. Yayın ile birlikte düşündüğünüzde fiyat gayet iyi. Trident bile 600 lira oldu o haliyle. Trident eski fiyatlarına dönene kadar önermiyorum zaten.

Cihazda multimedya konusunda en ufak problem yaşamazsınız. Ufak basit oyunları rahatlıkla oynarsınız. Cihazın 2 yıl garantili olması da ayrı bir avantaj. Cihazın normal romu gayet stabil fakat ben slimbox yükledim. Üretici firma cihazın sonraki versiyonlarının atv rom ile geleceğini söylediği için slimbox ile tanıtmayı tercih ettim.

Aklınıza takılan herhangi bir soru ya da cihazla ilgili bir durum olursa yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz. Cihazı almak için telegram sayfamıza gelmeniz yeterli. Çünkü satışı şu an için alışveriş sitelerinde yok. Telegram sayfamız http://t.me/merttemizercom

Şimdi sizleri inceleme ile baş başa bırakıyorum. Keyifli seyirler