Amlogic’in son işlemcisi S905x4’ün yer aldığı A95x F4 cihazı uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Neye göre uygun fiyat derseniz, S905x4’lü cihazlar arasında en uygun fiyata sahip olan cihazlardan biri. Yüksek depolama isteyenler için de ekstra seçenekler mevcut. Benim incelediğim modelde 4 gb ram 128 gb depolama yer alıyor.

Cihaz işlemcisi sayesinde oldukça hızlı ve kullanışlı. Mobil port rom içeriyor. Ben Android tv romuna o kadar alıştım ki artık mobil port romlar bana hitap etmiyor ama sevenler için oldukça güzel bir seçenek. Cihazın kendine has bir arayüzü var. Kullanışlı bir arayüz fakat isterseniz farklı launcherlar yükleyerek de kullanabilirsiniz.

Şu an elimde indirim kodu yok. İlerleyen günlerde gelecek. Sizler için yine burada paylaşacağım.

Satın alma linki – Eklenecek

Kupon kodu- Eklenecek

Performans

Cihazda oyun performansı da gayet iyi. Pubg tarzı oyunlar dışında tüm oyunları oynayabilir, multimedya dosyalarınızı rahatlıkla izleyebilirsiniz. A95x cihazlar genelde çok fazla rağbet gören cihazlardır. Fiyat uygun olduğu için çok alan oluyor ama bu cihazı çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü A95x cihazları hor kullanımda çok hızlı bir şekilde bozuluyor.

Cihazda Türkiye’deki tüm medya platform uygulamaları rahatlıkla çalışıyor. Sadece Bein connect’in tv versiyonu çalışmıyor, bunun için de mobil versiyonu kurarak kullanabilirsiniz.

Şimdi sizleri incelemeyle baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan soru ve sorunlar için blogumun ve youtube kanalımın yorum kısmını kullanabilirsiniz. İyi seyirler dilerim.