Mecool sonunda ilk lisanslı cihazını çıkardı. Cihazı farklı bir firmaya ürettirmiş olsa da Mecool markası olarak piyasaya çıktı. İşlemci olarak Amlogic S905X2 seçilse de başlangıç olarak bunu kabullenebiliriz. İlerleyen zamanlarda daha yüksek işlemciler ile lisanslı cihazları da çıkacaktır diye düşünüyorum.

Cihazın genel olarak tasarımına baktığımızda beyazlar içinde bir cihaz sizi karşılıyor. Cihaz ve kumanda beyaz tasarıma sahip ve oldukça güzel görünüyor. Cihazda 1 adet usb 3, 1 adet usb 2 ve 1 adet Micro sd kart yuvası var. İki tane dikkatimi çeken durum oldu. Birincisi kumanda. Gerçekten çok şık olmuş. Kullanımı rahat. Keşke tüm cihazlarda olsa diyorsunuz kullanırken. İkinci dikkatimi çeken ise adaptör oldu. Normalde tvboxlarda 5 volt adaptörler kullanılırken bu cihazda 12 volt adaptöre yer verilmiş. Bunun sebebini çok soran olacaktır. Özellikle yüksek boyutlu harddisk bağladığınızda bu cihazlar genelde görmez. Fakat 12 volt adaptörden güç aldığı için büyük boyutlu diskleri sorunsuz kullanabilirsiniz.

İşlemci, depolama ve belleğe geldiğimizde ise Amlogic S905X2 işlemciye, 2 gb ram ve 8 gb depolama eşlik ediyor. Tam lisanslı olduğu için hiçbir multimedya uygulamasında sorun yaşamıyorsunuz. Netflix, Amazon Prime 4k çözünürlükte çalışıyor. Bein connect ve turkcell tv+ gibi uygulamalarda sorunsuz ve tam çözünürlükle çalışıyor. Mi box ile karşılaştırdığınızda mecool Km2 daha üstün bir cihaz. Botech Wzone ile karşılaştırma yaptığınızda da ondan bir tık düşük bir cihaz diyebiliriz. Çok performans farkı yaşar mıyım diye sorarsanız yaşamazsınız. Hangisinin fiyatı size uygun gelirse onu alabilirsiniz.

İnceleme videosunu kısa tuttum. Gerekli tüm bilgileri verdim. Eğer aklınıza bir soru takılırsa YouTube yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linkten indirim kuponuyla daha uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.

Satın alma linki: https://ban.ggood.vip/YtDV

Kod: BG9461f2

Şimdi sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler dilerim.