Tvbox alma sebebi çoğu kişinin tek yerden tüm her şeye ulaşmak. Fakat bunun için özellikle bazı uygulamalara abone olmak gerekiyor. Bunlardan bazıları netflix, amazon prime, blu tv, gain gibi.

Bazı arkadaşlarımız en azından ulusal kanalları ücret ödemeden izleyebilmek istiyor. Bunu aslında çoğu Türk uygulaması ücretsiz sağlıyor. Puhu ve blu tv gibi. Fakat farklı bir uygulama ve daha kolay erişimi isteği oluyor. Bunun için bana telegramdan ve mail olarak bir çok soru geliyor. Yine telegramdan bir kardeşimiz bana ulaştı ve böyle bir uygulama yaptığını söyledi. İncelediğim zaman içerisinde bir çok illegal içeriğin olduğunu görünce eğer onları kaldırırsa rahat rahat tanıtabileceğimi söyledim. O da bizler için illegal içerik olmayan bir uygulama yaptı.

Uygulamanın adı Million Plus. Kullanabilmek için mutlaka mouse gerekiyor. Bunun için bir air mouse alabilirsiniz ya da daha önce tanıttığım mouse uygulamalarını kullanabilirsiniz. Uygulamayı depomuzdan indirebilirsiniz. Üst menüden depomuza rahatlıkla erişebilirsiniz. Uygulamanın herhangi bir ücreti yok. Her açıldığında size bir reklam gösteriyor. Onu izlemeye özen gösterelim çünkü arkadaşımızın bu uygulamada tek kazancı bu. Kazanç devam ettiği sürece uygulamaya da desteği devam edecektir. Depomuzdan indirdikten sonra apkyı cihazınıza yükleyin ve kullanmaya başlayın. Android tv versiyonu olmadığı için ana menünüzde görünmeyebilir. Bunun için yine daha önce anlattığım Nebula manager ya da Sideload launcher kullanabilirsiniz.

Bu arada videoda sizlere bahsettiğim kumandayı buradan satın alabilirsiniz.

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum.