Bundan uzun zaman önce A95x Max cihazını incelemiştim. Onun ömrü maalesef 1 hafta olmuştu. Test yaptıktan kısa süre sonra bozulmuştu. Bunu incelemek için bir hafta sürekli açık bıraktım. Herhangi bir sorun olup olmadığını test ettim. Sorun olmayınca videosunu çekmeye başladım.

Cihazın en büyük farkı içerisinde 2.5 inçlik disk bağlantı yuvası olması. Özellikle kendi hard disklerinde arşiv tutanlar için bulunmaz bir nimet. Ayrıca cihazda 3 adet usb 3.0, 1 adet usb 2.0 bağlantı yuvası var. Yani size oldukça fazla bağlantı imkanı veriyor. Cihazda S905x3 işlemciye 4 GB ram ve 64 gb depolama alanı eşlik ediyor.

Netflix ve Google lisansı yok. Bu yüzden Netflix düşük çözünürlükte çalışıyor. Bein connect tv sürümü lisans hatası veriyor. Mobil sürümü sorunsuz çalışıyor. Turkcell tv gibi multimedya uygulamalarıyla ilgili en ufak sorun yaşanmıyor.

Tarayıcı performansı gayet yeterli. Tüm sitelere hızlıca giriş yapıyor. Harddisk ntfs formatını görüyor okuyor. 1 tb harddiskimi sorunsuz bir şekilde gördü. Biçimlendirdi.

Sıcaklık konusunda bir sorun olmuyor. Eğer siz rahatsız olacağınız bir seviyede görürseniz sıcaklığı alt tarafına özel fan yeri konulmuş. Rahatlıkla fan ekleyebilirsiniz.

Oyun anlamında tüm oyunları açıyor ama pubg gibi oyunlarda kasma ve frame kaybı yaşanıyor. Ufak boyutlu oyunlarda sorunsuz.

Cihazı satın almak için aşağıdaki linki ve indirim kodunu kullanabilirsiniz.

Satın alın – https://ban.ggood.vip/XH27
Kupon kodu: BGa31ba5

Genel anlamda baktığımızda dolu dolu bir cihaz olmuş. Lisansı da olsa eksiksiz bir cihaz diyebilirdik. Harddisk arşivleri olanlar için kaçırılmayacak bir ürün. Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler.