Bir firma ellerinde kalan çok eski model tvboxları 40 TL gibi bir fiyatla N11 ve trendyol üzerinden satışa çıkarmış. Bunu telegramdan incelemem için yazan arkadaşlar oldu bende onları kıramadım ve siparişi verdim.

Ürün çok hızlı bir şekilde ertesi gün elime ulaştı. Kocaman kutusunu görünce şaşırdım. Cihazın boyutu mi box s cihazının neredeyse 2 katı büyüklüğünde. Cihazı hemen kutu açılış videosu için masama aldım. Eski videolardan izlemiştim. Hdmi kablosu yok deniyordu. Hdmi kablosu da içinde geldi. Kumandası çok dandik bir kumanda olsa da iş görür diye düşündüm.

Cihazı hemen tvye bağladım ve açılmasını bekledim. Beklediğimden hızlı açılınca dedim bir umut var. Satan firma ilana apk yüklenmez yazmış ama benim umudum vardı açıkçası. Apk olarak bol bol uygulama da yükledim zaten. Doğru versiyon apk bulursanız yükleniyor. O konuda sıkıntı yok. Sıkıntı şu; cihazın işlemcisi çok çok eski. Hem de rockchip. Amlogic eski işlemcisi olsa yine iş görürdü. İşlemci eski olunca apk yüklense ya açmıyor ya da açıyor siyah ekranda bekletiyor.

Tam 1 günümü bu tvboxı adam edebilir miyim diye uğraştım fakat maalesef istediğim gibi olmadı. Bu cihaza uygulama yüklemek de dert. Çalışması da dert. Tek çalışan uygulama Mxplayer. Bunun sayesinde usb ile videolarınızı izleyebilirsiniz. Tek yapabildiği bu. Başka bir işlevi yok. Bir de adaptörü mi box ile uyumlu yedek adaptör olarak alabilirsiniz. Mi box adaptörleri en az 60 lira. 40 liraya bunu alıp hem yedek adaptörünüz olur hem de video player sahibi olmuş olursunuz.

Satın alma linkleri 

N11

Trendyol

Şimdi sizleri videoyla baş başa bırakıyorum. İyi seyirler