Gtmedia ürünlerini uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çok beğendiğim cihazlar yapıyorlar. Özenli çalışıyorlar bir kere. Zırt pırt cihaz çıkaran firmalardan değil. Bu zamana kadar incelemek nasip olmamıştı. Gt Combo cihazıyla sizleri de Gtmedia ile tanıştırmış oluyorum. Gtmedia kendine has bir arayüz kullanıyor ve güncellemelerle arkasında duruyor ürettiği cihazın.

Cihazda S905x3 işlemci, 2 gb ram ve 16 gb depolama alanı yer alıyor. Bunlara Mali G31 görüntü yongası eşlik ediyor. Cihaz hybrid bir ürün, hem android hem uydulu fakat sürekli uydu kullanan biriyseniz bu androidli uydulu cihazlar sizi pek memnun etmeyebilir. Arada sırada uydu kullananlar için uygun.

Bu cihazın en önemli özelliklerinden biri kendine has uygulamaları. Bunlardan biri Gtmedia iptv oynatıcısı. Çok başarılı bir uygulama. Tabi ki bir Tivimate değil ama firmaların uygulamaları arasında en beğendiğim iptv uygulaması diyebilirim. Bir de Gtshare uygulaması var. Bu uygulama sayesinde de telefonunuz ya da tabletinizden cihazdaki uydu kanallarını izleyebiliyorsunuz. Yani uydu üzerinden gelen yayını size internet ile ulaştırıyor. Bir nevi kendi iptvnizi oluşturmuş oluyorsunuz. Ayrıca CCAM, NEWCAM, MGCAM ve CA kart çözmeyi destekler.

Cihazı satın almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Satın Al

İnceleme videosu

Uydu ve iptv bölümü