Uzun zamandır robot süpürgeleri görüyorum ve merak ediyorum. İlk defa bir tanesiyle karşı karşıya kaldım. İlk tepkim bu kadar büyük mü bu ya oldu. ☺️ Daha sonra kutusunu açtım. Klasik bir kutu içeriği ile karşı karşıya kaldım. Cihaz, şarj istasyonu, adaptör.

360 markasının S5 modeli tam bir fiyat performans modeli. Muadillerinden kendisini ayıran bir çok özellik mevcut. Bunlardan ilki ve bence en önemlisi emiş gücü. Fiyat olarak orta ve yüksek fiyatlarda yer alan robot süpürgelerle neredeyse aynı emiş gücüne sahip tam 2000 Pa.

İkincisi parkeden halıya çok rahat geçiş yapabiliyor. Hatta yerde sehpa varsa 1-3 cm arası onun da üstüne tırmanabiliyor. Yani ufak yüksekliklerle ilgili bir problemi yok.

Üstündeki lazer sistemler sayesinde evinizin haritasını çok kısa bir sürede çıkarabiliyor.

Siz evde olmasanız da uygulama üzerinden süpürgenin nereyi temizlediğini ve anlık konumunu görebiliyorsunuz.

10 haritaya kadar kaydetme özelliği mevcut. Bu gerçekten çok önemli. Ayrıca haritalandırdığı kısımları odalara ve bölümlere göre ayırma şansınız da mevcut.

Eğer temizlik anında şarjı biterse şarj olup kaldığın yerden devam ediyor. Baştan başlayıp temizlediği yerleri tekrar temizleme gibi bir gereksiz enerji harcamasına neden olmuyor.

Mobil uygulama üzerinde gitmemesi gereken yerleri belirtip o bölgeleri yasaklı bölge olarak işaretleye biliyorsunuz.

Halı süpürdüğü zaman otomatik olarak tanıyor ve emiş gücünü ona göre ayarlıyor.

Şimdi sizleri inceleme videosu ile baş başa bırakıyorum.