Piyasaya çıkışından bu yana seneler seneler geçmesine rağmen hala Android TV Box piyasasının lideri olan Nvidia Shield TV’yi her zaman olduğu gibi sattıktan sonra büyük pişmanlık duyarak yeniden sipariş ettim. Cihaz elime geçer geçmez kurmadan önce bir video çekerek başlamak istedim.

Her seferinde şu yanılgıya düşüyorum ve eğer benim gibi aynı yanılgıya düşenler varsa şimdiden uyarayım. Mi box s veya Amazon fire stick zaten Nvidia ile yaptığım tüm işleri yapar. Fazlasına gerek yok. Bu düşünceye sakın kapılmayın. Hiç alakası yok. En basit işlemde bile Nvidia Shield TV farkını gösteriyor. O kadar alışmışım ki Mi box s ve Amazon Fire Stick kağnı gibi geldi ve hemen tekrar siparişi verdim. Gelene kadar da resmen işkence çektim.

Daha önceki inceleme yazıma aşağıdan ulaşabilirsiniz.

NVIDIA Shield TV İncelemesi – Oyun Testi

Cihaz özelliklerine aşağıdan erişebilirsiniz.

Nvidia Shield Android Tv Box

Bu videomda ise kurulumu nasıl yapmanız gerektiği ile ilgili bilgiler yer alıyor. Özellikle geforce now testini uzun uzadıya yapmayı çok istiyordum fakat Nvidia’da oluşan bir bug sebebiyle geforce now hesabım aktif olmadı. Bundan dolayı müşteri hizmetleri ile yazışmam devam ediyor. Geforce now hesabım aktif olduktan sonra oyun videolarıyla da cihazın ne kadar iyi olduğunu daha iyi anlamanızı sağlayacağım.

Videoda kurulumla ilgili tüm detaylara yer verdim fakat aklınıza takılan veya anlamadığınız bir yer olursa yorum kısmından ya da buraya tıklayarak telegram grubumuzda sorularınızı iletebilirsiniz.