Merhaba arkadaşlar,

360 markasına ait D300 araç kamerasını inceledim. Daha önce markası belli olmayan Aliexpress den aldığım bir modeli kullanıyordum. Daha profesyonel bir modele geçiş yaptım ve bunu sizlerle de paylaşıyorum.

Kameranın genel olarak tasarımı gerçekten çok başarılı ve şık. Yan tarafında 3 tuş, üst tarafında Micro sd kart ve güç girişi yer alıyor. Micro sd kart takmadan cihaz çalışmıyor. Açtığınız zaman kart takın diye uyarı veriyor. Ayarlara baktığımızda en başta mobil app indirmek için qr kod yer alıyor. Bu uygulama ile cihazınıza telefonunuzdan erişebiliyorsunuz. Tarih saat ve dil ayarı gibi seçenekler mevcut. Ayarlar ilgili bilgileri videodan bulabilirsiniz.

Çekim kalitesine gelecek olursak eski kullandığım kamera ile arasında dağlar var diyebilirim. Öncelikle açı oldukça geniş. Bu sayede aracın sağı ve solu net bir biçimde görünüyor. Eski kameranın videodaki görüntüsüne bakarsanız o daha dar bir görüntü alıyor. Görüntüleri 1’er dakika olarak kaydediyor. Kart doldukça eski görüntüleri siliyor ama burada en önemli nokta eğer acil bir durum varsa kamera bunu anlıyor. Mesela bir yere çarptınız veya kasisten hızlı geçtiniz hemen acil kayıt moduna geçiyor. Bu kayıtlar ayrı bir yerde tutuluyor ve siz silene kadar da silinmiyor. Böylelikle önemli bir durumda bu kayıtlara hemen erişebiliyorsunuz.

Cihazı satın almak için alışveriş sitelerinden ya da aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz.

Şimdi sizleri inceleme videosu ile baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler