Tanıtıma başlamadan önce söyleyeyim. Bu uygulama için link sahibi olmanız lazım. Ücretsiz içeriğe sahip bir uygulama değil. Sadece medya oynatıcı. Linkiniz veya kanal dosyanız varsa onu oynatır. Bende ve bizde böyle bir link veya dosya yok. Google üzerinden araştırıp uygulama için link veya kanal listesi bulabilirsiniz.

Baştan uyarımızı yaptıktan sonra gelelim uygulamaya. Uygulamayı uzun süre önce keşfettim fakat sadece telefon uyumluydu. Geliştirici ile uzun bir süre mail iletişiminde kaldık ve boxlar için de uygulamayı çalışır hale getirdiler. Uzun bir süre onlar da uğraştılar. Bana sürekli test uygulaması gönderdiler. Test ede ede en sonunda nihai halini aldı. 

Uygulamanın ne özelliği var peki. Öncelikle uygulama görsel olarak gerçekten çok başarılı. Kullanım kısmına gelecek olursak tam anlamıyla kullanıcı dostu. Kanallar logolu bir şekilde, filmler ve diziler ise afişli olarak karşınıza çıkıyor. Favorilere ekleme seçeneği olduğu gibi kendinize playlist de oluşturabiliyorsunuz. İstediğiniz kanalı arka planda istediğiniz sürede kayıt edip daha sonra izleyebiliyorsunuz. Kumandayla kullanımı çok başarılı. Aşağı yukarı tuşlarını kullanarak kanal değiştirebiliyorsunuz. Sağ sol tuşlarını kullanarak da kontrol menüsüne erişebiliyorsunuz. 

Aslında anlatacak çok şey var fakat bazen yazıyla her şeyi anlatmak gerçekten çok zor oluyor. Bu yüzden sizi videoyla ve indirme linkiyle baş başa bırakıyorum. Ayrıca apk depomuza da eklendi.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız.