En çok sorulan soruları Mithat Kılıç ile birlikte cevaplandırmıştık. Çok sevdiniz ve devam etmesini istediniz. Biz de yeni sorularla yeni bir video çektik. Sizin isteklerinizin fazla olmasından dolayı da bu seriye devam etme kararı aldık. Bu videoda da çok sorulan sorulara yer verdik. 

Artık cihaz bazlı sohbet videolarımız da olacak. Bu videodan sonra Mecool Km1 görüşlerimiz sizlerin karşısında olacak. Siz de Mecool Km1 ile ilgili merak ettiklerinizi bu videomuz altına yazarak diğer videomuzda cevaplamamızı isteyebilirsiniz. Şimdi en çok sorulan sorular videomuza şu sorularla devam ediyoruz. Sorular burada, cevaplar videoda. Hepinize iyi seyirler.

 

Mithat Kılıç kimdir? Kendinden biraz bahseder misin?


1- Neden tvbox? Sonuçta çok kısıtlı bir alan? Alanımız çok kısıtlı olmasına rağmen bizim tvbox işine teknoloji kanalları da girmeye başladı.

2- Peki, 2020 için en iyi tv boxlar hangileri?

3- Sen olsan hangi tv boxı alırsın?

4- Klasik soruyu sana da sorayım , Amazon fire stick 4 k mı? Mi box s mi? Sence?

5- Satın alma gücümüz malum hayat pahalı, kimse parayı sokaktan süpürmüyor, önceki videolarında TV boxı Türkiye’den almanın mantıklı olduğunu söylüyorsun ama TV Boxı yurt dışından almak daha karlı değil mi?

6- tvbox ile yeni tanışacak olanlara tavsiyen nedir?

7- Son soruya nvidia shield sakladım. Nvidia shield neden almıyorsun? Niye kendini bu güzellikten mahrum bırakıyorsun? Duygusal sebepler mi asıl olan?