Arkadaşlar yabancı bir forumdan bulduğum ve linkini alana kadar bir ton zahmet çektiğim uygulamayı sizlerle paylaşıyorum. Uygulama gerçekten çok başarılı. Hem launcher hem de online film dizi izleme uygulaması. Aslında içeriği çok geniş.

Muhtemelen bunu bir kişi kendisi için yapmış. İşini kolaylaştırmak adına uğraşmış ve gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış. Uygulamaya gerçekten bayıldım. Uygulamanın ismi LazyTV. 

Lazy tv açtığınız zaman karşınıza bir uygulama penceresi çıkıyor ve burada bir çok uygulama var. Bunlardan istediklerinizi kurup kullanmaya başlıyorsunuz. Ben videoda bazılarını indirip gösterdim hepsi de çok başarılı uygulamalar. Denediklerim için de beğenmediğim bir uygulama olmadı. Bu videoyu çektikten sonra bu uygulamanın nasıl özelleştirebildiğini de öğrendim ve gerçekten kendimizin yapacağı uygulama çok daha başarılı bir uygulama olacak. Ben bundan daha iyisini yapana kadar bunu kullanmaya devam edin siz. Ben vaktim oldukça bu uygulama için uğraşacağım.

Lazy tvde olan tüm uygulamaları indirmenize gerek yok. Sadece beğendiklerinizi indirin. Hepsini indirip cihazınızı boşuna yormayın. İçerisinde neler var kısaca bahsedeyim. Cinema tv, nova tv, kodi, bee tv, genesis, bmc, iptv mega, xanax, tivimate, speedtest, chrome ve daha niceleri.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Videom ile sizleri baş başa bırakacağım. Fakat 9. dakikadan sonra yanlışlıkla alt tarafa müzik atmışım değiştirmek için zamanım olmadı. Kusura bakmayın. Hepinize keyifli seyirler. Umarım videomu beğenirsiniz. Abone olmadıysanız abone olmayı unutmayın.