Android tv box alan arkadaşlar farklı amaçlar ile satın alıyorlar. Kimisi oyun oynamak için, kimisi dizi ve film izlemek için, kimisi de bilgisayar gibi kullanmak için alıyor. Ama hepsinin genelde sorduğu soru ulusal kanalları nasıl izleyebilirim?

Ulusal Kanalları izlemek çok basit aslında. Bununla ilgili olarak hattınız Turkcell ise Turkcell Tv+, Vodafone ise Vodafone tv, kablo TV kullanıyorsanız kablo webtv kullanabilirsiniz. Ayriyeten Blutv ve bein connect üyeliğiniz varsa bunların içinde de ulusal kanallar mevcut.

Ben bunların hiçbirine sahip değilim diyorsanız o zaman ücretsiz uygulamalara gelelim. Çok başarılı ücretsiz uygulamalar mevcut. Sırasıyla size kısaca bahsedeyim.

Global canlı TV

İçerisinde tüm ulusal kanalların yer aldığı ücretsiz uygulamada kanallar kategori kategori ayrılmış bir şekilde karşınıza çıkıyor. Tek dezavantajı son güncellemeyle kumanda kullanılmıyor. Mouse şart kullanım için.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Connectplay

İçerisinde 3 adet liste mevcut. Uygulamayı açar açmaz bu listeler karşınıza geliyor. Bu 3 listede benzer kanallar mevcut. Birbirlerinin bir nevi yedekleri. Bu listelerden birini açıp dilediğiniz kanala ulaşabiliyorsunuz. Kumandayla kullanım mevcut ayrıca en önemli özelliği yayınları 24 saat geri alma şansınız var.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

SeyirTürk

Bu uygulama diğer iki uygulamaya göre çok daha kapsamlı. Sadece ulusal kanallar değil film ve dizi bölümleri de mevcut. İster film, dizi izleyin ister ulusal kanalları. Kumandayla kullanım mevcut. IPTV bölümünde 10larca liste var. İstediğinizi seçip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

3 uygulamada birbirinden başarılı. Hepsini tavsiye ediyorum. Tüm yapımcılar uygulamalarını güncel tutmak için özen gösteriyorlar. Tek kazançları reklamlar bu yüzden uygulamaları kullanırken reklamlar ile ilgili elinizden geleni yapmanız program yapımcılarının şevkini artıracaktır. Ayrıca 3 uygulamada Türk yapımcılar tarafından geliştirilmiş. Bu yüzden ayrı bir öneme sahip.

Aşağıdan videomu izleyerek uygulamalar hakkında genel bilgi sahibi olabilirsiniz. İyi seyirler.