Arkadaşlar biliyorsunuz Amazon Fire cihazları için en büyük eksiklik Google ile ilgili herhangi bir uygulama yüklenmiyor olması. Bir çok arkadaş bu konudan dolayı bazı uygulamaları kullanamıyor.

Bunun çözüm yoluyla ilgili bir çok karışık formül var fakat Telegram grubumuzdan Selman arkadaşımız sayesinde basit bir formül bulduk. Fakat bu formül sadece Amazon fire stick HD cihazında işe yarıyor. 4k cihazlarda bootloopa sebep olduğu için kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Yalnız önceden söyleyeyim bu işlemi yaparken tüm sorumluluk size aittir. Herhangi bir olumsuz durumdan siz sorumlusunuz. Ne kadar basit olsa da dikkatli yapılması gereken bir işlem. Sorunla karşılaşma ihtimaline karşın işlemi yapmadan önce cihazın Adb Debugging özelliğini aktif edin.

Şimdi gelelim yapılacak işlemlere. Cihazınızdan Downloader uygulamasını açın. Gg.gg/mertfire adresine bağlanın. Açılan sayfadan Google Play Hizmetleri dosyasını bulun ve yükleyin. Bu işlem bittikten sonra telefonunuza Apps2Fire uygulamasını yükleyin ve amazon cihazınız ile eşleştirin. Daha sonra telefonunuzdaki playstore uygulamasını Amazon diye cihazınıza gönderin ve kurulumu yapın.

Global Canlı TV uygulaması için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://iptvpro93.github.io/download.html

İşlem bu kadar. Eğer bu işlemden sonra bootloop problemi yaşarsanız onu daha önce anlattığım yazımdan ve videomdan düzeltebilirsiniz. Ama anlattığım şekilde yaptıysanız herhangi bir problem olmadan kullanabileceksiniz.

Tekrar hatırlatıyorum Amazon Fire Stick 4k cihazlara bu işlemi uygularsanız cihazı hiç kapatmamanız lazım. Kapatırsanız bir daha açılması için işlem yapmanız gerekir. O yüzden maceraya girmeyin hiç.