Merhaba arkadaşlar. Bu konuya çok değiniyorum çünkü bu konu hakkında her gün soru geliyor. Panda Mouse Pro bu derde derman oluyor. Bir çok arkadaşımız android tv boxı Pubg Mobile ya da Cod Mobile oynamak için alıyor. Ama klavye mouse desteği olmadığını görünce cihazdan soğuyorlar. Biz bir çok alternatif denedik ve sonunda en stabil çalışan uygulamayı bulduk. Bu uygulamayı bulamamıza katkı sağlayan Şükrü ve Galip arkadaşımıza burdan da teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelelim uygulamaya ve gereksinimlere. Uygulama için mutlaka root olması gerekmiyor. Root olması işinizi baya kolaylaştırıyor ama root yoksa activator dosyası sayesinde tvboxı bilgisayara bağlayıp uygulamayı aktif hale getirebiliyorsunuz. Bunu da yapamazsanız Panda firmasının aktivasyon sağlayan usb bellekleri satılıyor. Onlardan satın alarak uygulamayı aktif hale getirebiliyorsunuz. Özetle alternatif bol arkadaşlar. Gerçi yeni tvboxların çoğunda root açma kapama özelliği mevcut. Bu sayede kolayca uygulamayı aktive edebiliyorsunuz.

Cod Mobile konusuna gelince bazen mouse ilk ekranda etkisiz kalabiliyor. Öyle bir durumda şu an için alternatif bir uygulama bulduk ama çok stabil çalışmadığı için paylaşmadım. Onun da stabil çalışanını bulduğumuz zaman uygulama depomuza ekleriz. Uygulama depomuzu takipte kalın. Her yazımızda anlatılan uygulamalar önce depomuza yükleniyor.

Uygulama depomuza buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca uygulama ve tvboxlarla ilgili sorularınıza hemen cevap verebilmemiz için Telegram grubumuza buradan katılabilirsiniz.

Son olarak yeni videom soru cevap videosu olacak. Sormak istediğiniz soruları instagram hesabımızdaki son soru görselinin altına yazabilirsiniz. Tüm sorular yeni videoda cevaplandırılacaktır. Instagram hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.