Video düzenlemek, değişiklik yapmak, kesmek, döndürmek, birleştirmek, efekt vermek bu program sayesinde çok kolay. İşiniz o kadar basitleşiyor ki dakikalar içinde karmaşık işlerin üstesinden geliyorsunuz. Tabi ki Movavi Video Editor sayesinde.

Movavi ile tanıştıktan sonra gerçekten video düzenleme süremde inanılmaz bir düşüş oldu. O kadar basite indirgenmiş ki program hiç bilmeyen biri bile rahatlıkla videolarıyla istediği gibi oynayabilir. Movavi firması o kadar başarılı işlere imza atıyor ki severek tüm programlarını kullanıyorum. Çok fazla programı var ve hepsi de çok uygun fiyata lisanslı olarak satılıyor.

Movavi firmasıyla ilk tanışmam movavi video suite sayesinde oldu. Bir baktım yok yok. Ekran kaydı, video düzenleme, slayt oluşturucu, daha neler neler. Hemen firmayı araştırmaya başladım ve sadece video işiyle değil tüm yazılımlarıyla çok başarılı olduklarını gördüm. Hemen firmaya mail attım. Yaptıkları uygulamaları çok beğendiğimi ve fiyatların da çok makul seviyede olduğuu belirttim. Ayrıca video editor programını video ile tanıtmak istediğimi söyledim. Hemen geri dönüş sağladılar ve bu fikri onayladılar. Ben de hemen koyuldum bir video çekmeye.

Firmanın programlarından bazılarını yazayım sizler için. Özellikle tanıttığım program ve pdf programına bayılıyorum. Günlük iş yaşantımda ve YouTube videolarımda sürekli kullanıyorum.

  • Video Editor
  • Pdf Editor
  • Video Suite

Movavi Video Editor Plus 2020 programının 7 günlük deneme sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. https://bit.ly/2PWcoSV

O kadar başarılı bir firma ki zevk alarak videoyu hazırladım. Eğer video editlemek istiyorsanız ve bunu basit yollarla yapmak istiyorsanız videomu kaynak olarak kullanabilirsiniz.