Hiremco firması bence Nitro 4S ile istediği karşılığı aldı. Cihazı gerçekten ben de çok beğenmiştim. Bu yeni model ise daha düşük donanım ve fiyatla başlangıç seviyesinde yer alıyor.

Cihazda S905W işlemci, 2 GB Ram ve 16 GB depolama yer alıyor. Cihaz baya ufak. Kutu içeriğinden çıkan ufak aparat sayesinde televizyonunuzun arkasına rahatça monte edip gizleyebilirsiniz. Uzatılmış kızılötesi göz sayesinde kumanda konusunda da bir sorun yaşama ihtimaliniz yok.

Cihazın daha çok multimedya testini yaptım. Bu işlemler için de gayet yeterli bir cihaz. Tek sıkıntı her zamanki gibi netflix çözünürlüğü. 480p çözünürlük alabiliyorsunuz. Geri kalan işlemlerde herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorsunuz. YouTube 4k, 1080p çözünürlükte performanslı olarak çalışıyor. Aynı şekilde Mkvod, kodi ve iptv uygulamalarında da bir sorun olmuyor.

Cihazı bir süredir kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Nitro 4s e göre daha uygun cihaz almak isteyenlerin alternatifi olabilir. Cihaz 429 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor.

Videoyu izleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kodi arayüzünden bahsedecek olursak; 2 adet arayüz hazırladım. Birisi lite, diğeri uzman. Lite olan daha düşük özelliklerde tvbox sahibi olanlar için. Uzman ise cihazı iyi olan kullanıcılar için hazırlandı. İçerikleri nedir peki. Uyduhane ve turkvod eklentilerinin yer aldığı arayüz ile rahat bir şekilde multimedya işlerinizi halledebileceksiniz. Aşağıdaki linklerden arayüzü indirip videodaki anlatıma göre kurulumunu yapabilirsiniz.

Merttemizer Kodi Lite

Merttemizer Kodi Uzman

Rar şifreleri telegram grubundan verilecektir. Telegram grubuna katılmak için tıklayınız.