Amazon firması Fire TV Stick ile bol bol karşımıza çıkmaya devam ediyor. Fire TV Stick ülkemizde resmi olarak satılmasa da oldukça popüler oldu. Biraz da bizim sayemizde diyebiliriz. Fire TV’nin bir kaç farklı versiyonu mevcut. Cube da bunlardan biri. Çok merak ettiğim cihazlardan birisiydi Cube. Yenisi de piyasaya sürüldü. S922 işlemcili olarak. Baya üst düzey bir cihaz olmuş.

İncelediğim Cube ise birinci nesil ve oldukça güzel bir cihaz olmuş. Özellikle akıllı bir ev sisteminiz varsa gerçekten muazzam bir cihaz haline geliyor. Eğer akıllı ev sisteminiz yoksa çok da gerekli değil. Fire Tv Stick ile aynı işi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Cihaz genel anlamda performans olarak tatmin edici. Alexa sürekli sizi takip etmekle meşgul. Ağzınızdan çıkacak ALEXA kelimesini bekliyor. Alexa’ya her şeyi sorabilir. Her şeyi ondan öğrenebilirsiniz. Örneğin; hava durumu, maç skoru, son haberler gibi. Ayrıca akıllı ev sisteminiz varsa gerçekten Alexa size çok fazla yardım ediyor. Işığı kapatıp açıyor, prizi kapatıyor vs.

Videoda dile getirdim ama burada da dile getireyim. Cihazı incelemem için en ufak menfaati olmadan, hiç düşünmeden bana veren Alper hocama çok teşekkür ederim. Sayesinde bir cihazı daha tanıtmış olduk. Ayrıca son teknoloji haberlerine baktıysanız Nvidia Shield TV’nin yeni versiyonu çıktı. Onunla ilgili görüşlerimi de gelecek videomuzda dile getireceğim. Kodi arayüzü bekleyenler de yarın kavuşacak. Şimdi sizi videoyla baş başa bırakıyorum.