Gerçekten mekanın sahibi gerçekten geri geldi bu sefer. Ugoos firması mükemmel cihazlar üretmeye devam ediyor. Fiyatları Beelink gibi pahalı da olsa hakkını kesinlikle veriyor. Çin cihazları arasında Beelink ve Ugoos’un yeri gerçekten çok farklı. Adamlar cihazlarına çok önem veriyorlar ve sıradan Çin cihazı gibi olmasını istemiyorlar.

Ugoos Am6 Android Tv Box

Ugoos AM6 Amlogic firmasının son piyasaya sürdüğü ve piyasanın en güçlü işlemcisi olan S922X’den gücünü alıyor. Bir de bunun yanına LPDDR4 ram ile destek verince cihaz tam anlamıyla mükemmel bir hale geliyor. Cihazda 2.4 ve 5 ghz destekli Wifi’a yer verilmiş ayrıca Bluetooth 5 teknolojisi de yer alıyor. Multimedyada en ufak sorun çıkartmıyor tabi ki. Oyunlarda da PUBG Mobile dahil yüksek grafik işlemci isteyen oyunları yüksek ayarlarda çok rahat bir şekilde çalıştırıyor. Ugoos firmasının kendisine ait ayarlar menüsüne de yer verilmiş. Burada bir çok ayara erişebiliyorsunuz Root açıp kapatma gibi.

Cihaza PS4 joystiği DS4 bağlayıp Asphalt 9 oynadım ve gerçekten inanılmaz zevk aldım. Nvidia Shield ile aldığım performansın üstünde bir performans gösterdiğini söyleyebilirim. Tabi sadece bu oyunu kıstas alarak konuşuyorum. Yoksa Ugoos Am6 Nvidia Shield’den iyidir diyemem tabi ki.

Gearbest’te şu an itibariyle 760 liraya satılıyor. Vergiyle 1000 lira üzerine çıkacaktır fiyatı. 1350 liraya Nvidia Shield almak yerine bu cihazı almak mantıklı mıdır bilemiyorum. Ama daha özgür bir cihaz istiyorsanız tabi ki alabilirsiniz. Netflix izleme gibi bir amacınız da yoksa.

Sizi videoyla başbaşa bırakıyorum.