Aliexpress’den Uygun Fiyata Alabileceğiniz 5 Kaliteli Ürün

 

Kablosuz Şarj Cihazı https://goo.gl/KUij82

Türkiye’de 50 liradan aşağı bulamayacağınız kablosuz şarj cihazı Aliexpress’de yarı fiyatının da altında. Oldukça uygun fiyata kablosuz şarj cihazı alabilirsiniz. Kalitesi Türkiye’de 50 liraya satılan cihazlardan daha iyi. Bu tür uygun fiyatlı kablosuz şarj cihazları genellikle 1 A çıkış gücüne sahip oluyorlar. Masamın üstünde dursun gerektiği zaman kullanırım diyorsanız mutlaka alın. Bu fiyata böyle kaliteli bir ürün bulamazsınız.

Bluetooth Kulaklık https://goo.gl/rhQ723

Bu kulaklık özellikle Airpods benzerliğiyle dikkat çekiyor. Airpods’a 700 lira verene kadar buna 90 TL vermek daha mantıklı. Aynı airpods mantığında çalışıyor. Kendi kutusuna koyduğunuz zaman kulaklıklar şarj oluyor. Ayrıca ikisini ayrı ayrı da kullanabiliyorsunuz. Yani biri şarjdayken sadece diğerine bağlanıp kullanma imkanınız var. Ses kalitesi gayet iyi. Ayrıca şarj süresi de fiyatına göre gayet yeterli.

Powerbank 10000 mAh https://goo.gl/cw2A6k

Türkiye’de o kadar fazla çeşit powerbank var ki hangisi kaliteli bilmek çok zor. Şu an güvenebildiğim tek marka Asus. Genelde diğerlerinin %90’ı sahte. Üzerinde 5000 mAh yazanlar 2000 mAh çıkıyor. Üzerinde 10000 mAh yazanlar 5000 mAh çıkıyor. Özellikle Samsung ve Xiaomi’nin powerbanklerinin sahteleri bir hayli fazla. Bundan dolayı Rock marka orjinal olan bu powerbanki öneriyorum. Gerçek 10000 mAh kapasitesinde kaliteli bir ürün.

Hızlı Şarj Aleti https://goo.gl/s2ZVTb

Şarj aletlerinin çıkış gücü çok önemli. Mesela ülkemizde ucuza bir şarj aleti alıyorsanız mutlaka onun çıkış gücü düşüktür. Çıkış gücü ne kadar artarsa fiyat da aynı orantı da artıyor. Bu şarj aletinin çıkış gücü 2.4 A. Yani cihazını eğer 1 A üzerinde şarj alabiliyorsa cihazınız normale göre daha hızlı dolacak demektir. Fiyatı 18 lira civarı. Aynı özellikte bir şarj aletini ülkemizde 50 liradan aşağı bulamazsınız. Özellikle bu marka kesinlikle favorim. Satıcı çok dürüst.

3200 Dpi Mouse https://goo.gl/hrQVuW

Özellikle oyuncular yüksek dpi mouse ihtiyacı duyuyorlar. Ülkemizde buna benzer Everest marka mouselar var ve fiyatları 30 liradan başlıyor. Aliexpress’den daha kalitelisini 20 liraya alabiliyorsunuz.