Aliexpress’den Uygun Fiyata Alabileceğiniz 5 Kaliteli Ürün -3-

Selfi Işığı

https://goo.gl/pf5HP7

Karanlıkta özçekim yapmak çok zor ve kalitesiz oluyor. Ön kameraların kalitesi arka kameralara göre kötü olduğundan dolayı karanlıkta çekim yapmak biraz sıkıntılı olabiliyor. Siz de özçekimi seven biriyseniz, mutlaka bu ürünü yanınızda bulundurmalısınız. Özellikle bayanlar için mutlaka önerebileceğim bir ürün.

Kablo Düzenleyici

https://goo.gl/msyaUw

Evimizde, işyerimizde, her yerde maalesef bu kablo çokluğu sorununu yaşıyoruz. Teknoloji gelişiyor, geliştikçe yeni bir çok ürünle tanışıyoruz fakat şu kablo sorununa çözümü bir türlü bulamadılar. Evlerimizin, işyerlerimizin her tarafı kablo dolu. Ethernet kabloları, fişler, prizler, telefon kabloları gibi bir çok kablo evinizin görüntüsünü bozmaktaysa bu ürünle kablolarınıza bir düzen sağlayabilirsiniz.

Anahtar Bulucu

https://goo.gl/zkTfPM

Anahtarınızı kaybetmek gibi bir alışkanlığınız varsa kaçırmamanız gereken bir ürün. Ürüne anahtarınızı takıyorsunuz ve bulamadığınız zaman tek yapmanız gereken el çırpmak. El çırptığınız zaman veya ıslık çaldığınız zaman anahtarlık alarm vermeye başlıyor. Gerçekten mükemmel bir ürün. Güzel düşünülmüş.

Cetvel Hesap Makinesi

https://goo.gl/H3VkKD

Hem hesap makinesi, hem cetvel, hem de büyüteç. Çocuklarınızı bu ürünle sevindirebilirsiniz. Ya da ofisinizde kendiniz kullanabilirsiniz.

Mini Portakal Sıkacağı

https://goo.gl/x2zkxV

Kış geldi, soğuklar kendini hissettirir olmaya başladı. Nezle salgınları da soğuklarla beraber kendini hissettirmeye başladı. Bol bol C vitamini almanın tam zamanı. Eğer elektrikli bir meyve sıkacağınız yoksa böyle mini bir portakal sıkacağı alabilirsiniz. Evde, işyerinde her yerde rahatça kullanabilirsiniz. Canınız ne zaman isterse portakal suyunuz hazır. Hem de bu fiyata.