Sinemia bir sinema kulübü. Sinemaseverlerin mutlaka üye olması gereken bir kulüp. Sinemia’ya Facebook veya Linkedin profilinizle üye olup, size davetiye gelmesini bekliyorsunuz.

Davetiye geldikten sonra gerekli bilgileri doldurup, aylık 59 TL vererek 1 ay boyunca vizyondaki bütün filmlere gidebiliyorsunuz. Tek kısıtlama günde 1 filme gidebiliyorsunuz. Sinemaya sık sık gidenler için mükemmel bir fırsat. Örneğin benim evime yakın olan sinemada biletler 18 TL, 3 kere sinemaya gitsem zaten bu parayı vermiş oluyorum. Şimdi aylık 59 TL ödeyerek istediğim kadar film izleyebiliyorum.

sinemia

Gelelim nasıl kullanıldığına. Üyeliğiniz kesinleştikten sonra size Sinemia kartı geliyor. Telefonunuza da Sinemia uygulamasını yüklüyorsunuz. Sinemaya yakın bir yerde uygulamayı açıp yakın olduğunuz sinemayı seçiyorsunuz. Daha sonra gişeye gidip, Sinemia kartınızla ödeme yapıyorsunuz. Ne bir soru, ne bir sual… İşte bu kadar basit.

İnsanlar acaba dolandırılıyor muyum diye düşünüyor ilk başta. Çünkü bu tarz atılımlar daha önce hiç yapılmadı. Sinemia bence bir ilktir. Ben de ilk aldığımda öyle düşünmüştüm. Acaba gerçek mi yoksa bir hayale mi para verdim diye düşünmüştüm. Sinemaya normalde gittiğimden daha fazla gitmeye başladım. Her filmi izlmeye başladım. Özellikle Cuma günlerini yeni filmler geldiği için iple çekiyorum.

Sinemia, Rıfat Oğuz’un kurucusu olduğu Brandia Bilişim bünyesinde yer alıyor. Mayıs 2014’den beri hizmet veriyor. Üyesi bir hayli fazla.

Siz de ayrıcalıklı olmak istiyorsanız, Sinemia Kulübü‘nden davetiyenizi isteyin.