Dreamstar markası sonunda tam lisanslı cihazı Nova 4K’yı piyasaya sürdü. Uzun yıllardır Dreamstar firmasını bilirim ve hep lisanslı cihaz çıkarmaları için uğraşlarım oldu. Sonunda bunun meyvesini de bu güzel cihazla aldık.

Cihazı açtığımda minik, güzel bir tasarıma sahip olduğunu gördüm. Bu minimal güzelliğe 2 gb ram ve 32 gb depolama eşlik ederken gücünü Amlogic S905y4 işlemcisinden alıyor. Cihaz tam lisanslı. Bu yüzden tüm dijital platformları 4k olarak rahatlıkla izleyebilirsiniz. Wifi gücü fazlasıyla iyi, ethernet ile 5 ghz internet hızları neredeyse bir biriyle aynı değerler. Son zamanlarda bir cihazı ilk defa bu kadar uzun soluklu inceledim. İnceleme boyunca en ufak bir sorun ile karşılaşmadım. Premium kumanda sayesinde de bazı uygulamalar kullanarak kumandayı daha kullanışlı hale de getirebiliyorsunuz. Next Start 4k fiyat performans cihazı derken Dreamstar Nova 4k ile bizim de fiyat performans cihazımız var dedirtti.

Cihaz Sei Robotics üretimi olduğu için güncellemelerde en ufak sorun yaşanmayacaktır.  Ayrıca fiyatının karşılığını fazlasıyla verecektir. Kasım ayından sonra da bu cihazı bu fiyata bulmak oldukça zor olacak. Dreamstar firması garanti konusunda da oldukça sağlam bir firma. En ufak sorununuzda fazlasıyla ilgilenirler. Ayrıca Destek Whatsapp hatları da mevcut.

Cihazın indirimli satın al

İndirim kodu – MERT320 (06 Kasım 10:30 itibariyle aktif olacak)

Şimdi sizleri video ile baş başa bırakıyorum. Aklınıza takılan sorunlarda telegram kanalımızdan ya da Youtube yorumlardan bana ulaşabilirsiniz.