Android telefonu olanlar için Android box kullanmak daha kolay oluyordu. Apk göndermek, telefondan kumanda etmek gibi daha bir çok eylemi Android telefonla yapmak çok kolaydı. Artık ios ve iPhone cihazlarda da bu işlemleri ve fazlasını rahatlıkla yapabilirsiniz.

Uygulama 30 lira gibi bir ücrete satılıyor ama fazlasıyla değer. Uygulamayla neler yapabiliyorsunuz onu anlatayım.

Öncelikle bir cihaza bağlanmanız lazım. Bunun için cihazınızın hata ayıklama modunu açmanız lazım. Bunu yapmak için geliştirici modunu açmış olmanız lazım. Peki geliştirici modunu açmak için ne yapmak lazım? Cihazın ayarlar hakkında kısmına girin ve yapı kısmına 6-7 kere ok tuşuna basın. Geliştirici seçenekleri açılmış olacak, böylece usb hata ayıklama modunu açabilirsiniz. Hata modunu açtıktan sonra cihazınızın ayarlar wifi kısmından ip adresine bakın ve bunu atvtools uygulamasına yazıp bağlan diyin. Cihazın ekranına bir uyarı gelecek. Bunu kabul ettikten sonra işlem tamam.

Artık uygulamayı kullanabilirsiniz. Geri kalan detaylar videoda.

İndirme linki – https://apps.apple.com/us/app/atvtools/id1661419573

Yapay zeka açıklaması – Atvtools uygulaması, Android TV kullanıcılarının iOS cihazlarından TV cihazlarını kontrol etmelerini sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama, USB/Ağ hata ayıklama özelliğinin etkinleştirilmiş olması gereken Android cihazınızdan APK dosyalarını doğrudan iPhone veya iPad’inizden yüklemenizi sağlar. Ayrıca, Play Store’da bulunmayan uygulamaları yüklemek için en uygun ve en hızlı yöntemdir.

Şimdi sizi video ile baş başa bırakıyorum